Pudra, Fondöten, Kapatıcılar şu bronzlaştırıcılardan kullanan varmııııııııııı???

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
36
İstanbul
bronz pudra almak ıstıyorum uygun bı fıyata..carmına ve golden rose karsıma cktı arastırırken carmınanın terrcota benım cıldm yaglı olduu ıcın pek hos durmaz sanıorum ama golden rose unkileri begendm yorumlarınızı beklıyorumm kullananınz varsaaaopuyorumnanaktan turuncu yada kıremıt gbı olmasın dogal bı bronzluk olsun ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırımkaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $carmina bronz pudra.webp
    $carmina bronz pudra.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 127
  • $carmina bronz pudra2.webp
    $carmina bronz pudra2.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 107
  • $golden rose multicolor bronzing pudra.webp
    $golden rose multicolor bronzing pudra.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $3_colours bronzing golden rose.webp
    $3_colours bronzing golden rose.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 129
  • $Golden-Rose-Bronzing-Terra-Powder-SPF-15-Bronz.webp
    $Golden-Rose-Bronzing-Terra-Powder-SPF-15-Bronz.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:
carminanın standında en açık tonunu denemiştim çok açık simli sarıydı ama markadan emin olamadıgımdan almamıştım..ben beyaz tenliyim çok tatlı durmuştu ..diğerleri hakkında fikrim yok

cok tesekkurler canımm yorumun ıcın terrcota cildime fazla gelebılır zaten yaglı ve parlıo hemen..napsam karar veremedm..

canım cok pahalı onlar yaaa ogrencıyım sonucta:):) terracota pudra golden rose un cok uygun ondan dusunuyorum ama karar veremdim :)

ahh ahh bende öğrenciyim canım tüm paramı bunlara harcıyorum :)) carminaya bak canım sen bi beğencegini umuyorum

saoll canımm bnmmm yarın bı watsons a gdıp bakcm hem carmınaya hem golden rose azemuszemus ogrencyız derız ama bunlardanda vazgecemeyzsırnaşık şeysırnaşık şey

golden rose bronzing terra powder aldım 103 numarasını üstelik sadece 10tlzemuszemus gelır gelmez denedim cok hos ve dogal durdu bu numara en cok kullanılanmıs..ama içinde aplıkatoru yok alacakların haberı olsun bide pudra fırcası aldım..watsons dan yıne ellerım kollaarım dolu cıktım:):) gozum nıvea narlı lıpstıcktede kalmadı diilopuyorumnanaktan

Back
X