Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne tarz bir ortamda, mevsimde neler ile kombinlenir? Örnek arkadaşımın oğlunun doğum günü için çok mu kötü? Altına kot? Siz ne önerirsiniz? Aldım öyle duruyor.
Ne tarz bir ortamda, mevsimde neler ile kombinlenir? Örnek arkadaşımın oğlunun doğum günü için çok mu kötü? Altına kot? Siz ne önerirsiniz? Aldım öyle duruyor.
Çok yüksek bel beyaz bir bol kesim bir şık bir pantolon olabilir tabi nerede giyeceğinize de bağlı. Bu arada hangi renkle hangi rengi kombin etmekte zorlanıyorsanız tıklayın. Benim işime yaradılar.
Siyah transparan bol bir üstle ve skinny jean ile çok güzel olur gibi göründü bana. Transparan kıyafetlerde askılı giymektense bu tarz büstiyerler çok daha hoş duruyor bence. Fakar bir akşam yemeği gibi şeyler için daha uygun sanki gündüzdense.