Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım su çiçeği izi bitkisel yağlarla geçebilecek bir şey değil, eğer bir estetik doktoru ile konuşursan sana yardımcı olacaktır bildiğim kadarı ile iz olan bölgeye önce bir kaç seans kimyasal peeling yapılıyor sonrada dolgu maddesi ile dolduruluyor.zor bir işlem değil üstelik fiyat olarak yüksek bir rakam çıkmaz karşına,ben bir ara doktoruma danışmıştım bana bu bilgiyi vermişti ama benim ki alnımın tam ortasında olduğu için bana ait özel bir iz diye düşünüp yaptırmaktan vazgeçmiştim.
kızlar alnımda küçüklükten kalma su çiçeği izi var aslında geniş değil ama derin çukurumsu bi görünüm var bundan kurtulmak için bitkisel bi çözüm varmı?korkuyorum çünkü derler ya su çiçeği iziyle oynarsan ömür boyu kalır diye
Aynaya bakınca Fotoğraflarda gözüme takılıyor hep. Doğuştan bir iz ve ben oldum olası sevmiyorum bu izi. Alnımın tam ortasında direk göze batıyor, kimseyle göz teması kurmak istemiyorum bu iz yüzündenBenimde bir yane var ama çok seviyorum onu![]()
Benimde alnımda su çiçeği izine benzer bir iz var. Çok rahatsız ediyor beni. Saçlarımı hep perçemli kullanıyorum. Bu aralar bu izden kurtulmayı kafaya koydum. Bir estetik dr.una gideceğim. Bakalım ne diyecek. Siz ne yaptınız ?
Eki Görüntüle 2142030 Eki Görüntüle 2142030
canım merhaba biz arkadaşımla 4 seans dermapene gittik onunda su çiçeği izi vardı çok çok hafifledi dermapenlekızlar alnımda küçüklükten kalma su çiçeği izi var aslında geniş değil ama derin çukurumsu bi görünüm var bundan kurtulmak için bitkisel bi çözüm varmı?korkuyorum çünkü derler ya su çiçeği iziyle oynarsan ömür boyu kalır diye
benim burnumda var ve baya belli oluyor sizce kötü mü duruyo bu izler bide o estetik dediğiniz günah mıBenimde bir yane var ama çok seviyorum onu![]()