Su çiçeği ve emzirme

Muevete

Baloğlum...
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
3.955
7.113
358
Merhaba arkadaslar.
Cocugum 13 aylık su çiçeği aşısı oldu ancak bugun su çiçeği çıkardı tum vücudunda döküntüleri var. Ben küçükken gecirmemisim, muhtemelen bende de çıkacak. Böyle bisey başına gelen var mi emziriyorum inşallah sütten kesilmez kuzum ya...

Dip not: eşim doktor müdahale etti ilac basladik hemen. Merakimdan ve boyle bisey yaşayan varmi diye sormak istedim.
Güncelleme : çocuğum da el ayak agiz hastalığı teşhisi kondu. Ağzında ki yaralar yüzünden ememiyormuş bogazina sprey sıktık ancak öyle rahatlayip emebildi. Olurda basiniza gelirse doktorunuzdan mutlaka agri kesici ve krem dışında bi tane de sprey rica edin. Bu hastalikta beslenme en sıkıntıli durum oluyor ne yazik ki :(

Son düzenleme:
Benim oğlumda 12 ay asıdında kızamık geçirdi, ama atopik kızamık dedi dr ve Ateş düşürücü dışında ilaç da vermedi, zaten 2 gün içinde de geçti.
Tam bi suçiçeği gibi düşünmeyin bence.
Ben bol bol emzirmiştim, kesilmez memeden, en fazla yemek yemez merak etmeyin.
Geçmiş olsun.

Gecmis olsun demeye geldim. Belki de cikarmissindir hatirlamiyor olabilirsin. Yetiskinlerde cok agir geciyor ya. Insallah once olmussundur. Bebegin sutten kesilecegini sanmiyorum. Onlar hafif geciriyor zaten.

Benim oğlumda 12 ay asıdında kızamık geçirdi, ama atopik kızamık dedi dr ve Ateş düşürücü dışında ilaç da vermedi, zaten 2 gün içinde de geçti.
Tam bi suçiçeği gibi düşünmeyin bence.
Ben bol bol emzirmiştim, kesilmez memeden, en fazla yemek yemez merak etmeyin.
Geçmiş olsun.
Ya iste dilinde sivilce gibi bisey var ememiyor cok korkuyorum

Gecmis olsun demeye geldim. Belki de cikarmissindir hatirlamiyor olabilirsin. Yetiskinlerde cok agir geciyor ya. Insallah once olmussundur. Bebegin sutten kesilecegini sanmiyorum. Onlar hafif geciriyor zaten.
Keske gecirmis olsam ama kesin gecirmemisim :( of ya insallah gecirmem

Arkadaşınki de yaşadı böyle bir şey haftasonu köye Kv sine gitmişti

Bebek emememiş pompa da yokmuş şişmiş hastaneye gidip sağdırmış

Siz de Bebek ememezse düzenli sağın ki süt üretimi bitmesin iyileşince emer
Dogru diyorsun sağayim ben onu da kaşıkla icirmeye calisayim. Aklim durdu resmen

Su çiçeği alışında canlı virüs mü vardı da bebişe geçti anlamadım. Yani kimden bulaştı acaba? Sizde geçireceksiniz muhtemelen ama sizinki daha ağır geçebilir hafifletmek için vitamin hapı kullanabilirsiniz

Eşiniz doktormus bilgisi vardır ama yetişkinlikte şu çiçeği geçirmiş biri olarak bebekten çok sizin sağlığınız üzerinde durulması gerekiyor şu anda.1 buçuk yıl önce oğlumdan geçti bana farkedene kadar akciğerlere yerleşmiş.riskleri çok büyük.ozellikle benim gibi sigara kullanıyorsanız.15 gün hastanede yatmak zorunda kaldim.hergun onlarca sise serum yedim.derdim sizi panikletmek değil ama uyarmak istedim.cok zor ve riskli bi durum cunku.
sizede geçerse ilk iş bi akciğer filmi çektirdin.

Hepinize cok tesekkur ederim. Simdi doktor bi ablamiza danistik fotoğrafları cekip gönderdim el ayak ağız hastalığıdır bu dedi. Su çiçegine benzer bi viral hastalikmis tedavisi de su cicegiyle ayni. Esim bogaz spreyi aldi dilindeki aft icin agzina sıktık azıcıkta olsa emdi cok şükür. Dualarinizi eksik etmeyin olurmu?

Eşiniz doktormus bilgisi vardır ama yetişkinlikte şu çiçeği geçirmiş biri olarak bebekten çok sizin sağlığınız üzerinde durulması gerekiyor şu anda.1 buçuk yıl önce oğlumdan geçti bana farkedene kadar akciğerlere yerleşmiş.riskleri çok büyük.ozellikle benim gibi sigara kullanıyorsanız.15 gün hastanede yatmak zorunda kaldim.hergun onlarca sise serum yedim.derdim sizi panikletmek değil ama uyarmak istedim.cok zor ve riskli bi durum cunku.
sizede geçerse ilk iş bi akciğer filmi çektirdin.
Cok korktum ben astım hastasıyım. Simdi bi ablamiza danistik el ayak ağız hastalığı olabilir dedi yani o da kötü bir hastalik ama en azindan su cicegi değil su cicegi olup bana bulasirsa hepten perişan oluruz.

Back
X