Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence farklı bir hastalık da olsa siz su çiçeği aşısını ihmal etmeyin.diğer hastalıkları geçirmediyseniz(kabakulak gibi) bence onların aşılarını da yaptırın.kabakulak kısırlığa sebep oluyormuş mesela
bence farklı bir hastalık da olsa siz su çiçeği aşısını ihmal etmeyin.diğer hastalıkları geçirmediyseniz(kabakulak gibi) bence onların aşılarını da yaptırın.kabakulak kısırlığa sebep oluyormuş mesela
Haklısınız yarin aile hekimime sorup yaptiricam bugün yaşadığım stres bana ömre bedel... kabakulak gecirdim. Kızamık aşısı yaptirdim ama su çiçeği ihmal iste suan cok pismanim keske zamanında yaptirsaydim diye. Astim hastasiyin su çiçeği akciğerleri tutuyormus erişkinde. Doktora bi gidelim su çiçeği olmadigi netlessin ben ordan hemen aşıya... cok tesekkur ederim.