mehtaplale Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Haziran 2010 Mesajlar 31 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Ankara 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtaplale #1 su çiçeği göze bulaşır mı acilllen cevap bekliyorum.tüm yüzümde var fakat göze geçme ihtimali var mııı??
su çiçeği göze bulaşır mı acilllen cevap bekliyorum.tüm yüzümde var fakat göze geçme ihtimali var mııı??
S sevimlihayalett Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 3 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yer Kayseri 24 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtaplale #2 mehtaplale .!.: su çiçeği göze bulaşır mı acilllen cevap bekliyorum.tüm yüzümde var fakat göze geçme ihtimali var mııı?? Genişletmek için tıkla... çiçek hastalığı göze zarar verir ama su çiçeği bir şey yapmaz diye biliyorum yaraları koparmayın izi kalır tek zararı bu sanırım geçmiş olsun
mehtaplale .!.: su çiçeği göze bulaşır mı acilllen cevap bekliyorum.tüm yüzümde var fakat göze geçme ihtimali var mııı?? Genişletmek için tıkla... çiçek hastalığı göze zarar verir ama su çiçeği bir şey yapmaz diye biliyorum yaraları koparmayın izi kalır tek zararı bu sanırım geçmiş olsun