Şu dallasa cözüm bulun

Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi
Yerinizde olsam size laf getiren olmak üzere hepsiyle arama mesafe koyardım.

İste oyle durumlarda kimse ben dedim demez. O abla bile kendi soyledigi seyi inkar eder. Yuzyuze konusmaz hic biri. Konu sahibine sen uydurdun biz bisey demedik bile der siyrilirlar isin icinden,gerek yok
Neden gerek yok sizi anlamıyorum onu inkar edecek ablayı silerim hemen. Nasıl hayat bu ben anlamıyorum ne yani bunlarla görüşsün mü şimdi. Hiç çekemem dedikodu sinsi hayatlar

Neden gerek yok sizi anlamıyorum onu inkar edecek ablayı silerim hemen. Nasıl hayat bu ben anlamıyorum ne yani bunlarla görüşsün mü şimdi. Hiç çekemem dedikodu sinsi hayatlar
Gorusmesin diyorum zaten,hepsiyle de araya mesafe koymak en guzeli,manasiz iliskiler. Etrafta duzgun insan da vardir onlarla yapsin komsuluk ille komsu seviyorsa konu sahibi

Aynen yüzleşme olsa bile hepsi söylemedik der,ha şuda olur abla dediği insan sırf ortalık karışsın diye de ortaya laf atmışta olabilir böyle insanlarda çok.
Sacmasapan insanlar iste. Lafi tasiyan da soyleyen de hepsi ayni. Dedigin gibi belki de ortada laf bile yoktur,kimbilir

Oyun oynamiyoruz.sizin o komsuculuk dediginiz sey adam gibi kuruldugunda anneden once yetisir basin dertte.olunca yakindir hastalikta saglikta komdu.vardir.isle.gucle.bunun alakasi ne..insanlarin muthis.mesguliyetlerini merak.ediyorum.atomu parcaliyor ya da ins anlik.icin muthis.isler.yapiyorsunuz sanirim

Evet kendi çapımda insanlık için elimden gelen en müthiş şeyleri yapmaya çalışıyorum.

Galiba komşularınız sizinle aynı fikirde değiller bu konuda. Onlar için komşuluk dedikodudan ibaret gibi. Sizde arkanizdan konuşan gereksiz komşulara ayırdığınız vakitte insanlık için müthiş şeyler basarabilirsiniz. Kendinizi bu kadar küçümsemeyin.

Kizlar isin içinden çıkamıyorum.sitede 4 arkadaşız.arkadaslik gecmisimiz 6 aylik.kadar...yeniyiz.5-6 kere evimde agirladim.bir baska komsum.ablam diyecegim guvendigim insan bana bugun arkadaslarina dikkat et...dedi neden dedigimde 3unden biriyle karsilastigini beni sordugunu ama.onun hakkimda.atip tuttugunu soyledi..soyledigi.seylerde iftira var en onemlisi..en basiti ise cimrinin teki demesi..ki dogru olsa gam.yemem..cimriligimi.olcecek bir hukukumuz olmadi.evimde agirladim kac kez.simdi.bu komsum.olan abla hangisi oldugunu soylemedi..amacim dedikodu degil sadece seni uyarmak dedi...simdi.ben bunlari.karsima.alip hanginiz boyle dedi diye hesap.soramiyorum.bu ablami.zor.durumda birakmis olacagim.laf tasinmis olacak..nefret ederim.bir yandan cok.uzgunum.tum iyi.niyetimde cok temiz.duygularla.arkadaslik.etmek iatedi..gurbet ellerde ..caba verdim.birnyandan hangisi.hala.yuzume.guluyor ama ardimdan bunlari yapiyor cok merakta ve hirstayim...esim bosver diyor.bosvermeli.mi
eşin haklı ..boşver gitsin

Evet boşvermeli.
Yeni tanışmalara-arkadaşlıklara giriyorsanız ve bu kişileri belli bir mesafede tutmanız gerektiğine inanıyorsanız bu dedikoduları duymayacak-size getirene de kulak asmayacak, bilmiyor gibi davranacak ve gözlemleyeceksiniz. Size bu lafı getiren kadın niye öyle "Ben söyledim işte sen dikkat et" deyip çekiliyor da açık adres vermiyor? Dedikodu sevmiyorsa hiçbir şey söylemesin, gerçekten uyarmak istiyorsa da açık adres versin. Neden isim vermiyor? Sizin de kendisini açık edeceğinizi düşünüp bir adım geride duruyor demek. Eğer "Güvendiğiniz" ablanız da size "Güveniyor" olsaydı, o ismi alırdınız. Böyle taş atıp su bulandırarak olmaz.

Size tavsiyem hiç duymamış gibi davranın, mesafeniz belli olsun; hiçbir özel durumunuzu paylaşmayın, bir zaman sonra zaten tek tek tahlil edersiniz güle oynaya yeni arkadaşlarınızı. Ve naçizane görüşüm, o güvendiğiniz ablanıza da çok güvenmeyin.

En doğru yorum...
Bunu dinleseniz size yeter diyorum..

Hırslanıp gaza gelmenize gerek yok.
İnsan ilişkileri böyle malesef.
Zamanla tahlil edip eleyeceksiniz, kendiniz görerek, kendiniz yaşayarak.
Kimsenin sözü ile hareket etmeyin zaten.

Back
X