Su diyeti ilk günüm

papatya88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
15
6
1
36
Merhaba uzun zamandır yapmak istediğim bir diyete bugün başlıyorum bu başlığı da kendime gaz olsun diye açtım arkadaşlar gün gün kilo kaybımi paylaşacağım başlangıçta 1 hafta planladım ama 10 güne tamamlayabilirim gidişata göre

155 boyum 70.15 kiloyum 1 hafta kilo değişimi yazacağım umarım güzel geçer şans dileyin

Hedefim 57-58 kilo

Gün icersinde kahvaltı için 1 haşlanmış yumurta tüm gün sınırsız marul+roka salatası düşünüyorum baş ağrım olursa belki 1 hurma yiyebilirim ve bol su tabi

Merhabalar 4.gun sabah tartım 69.00 yavaş gidiyor kilom ama gayet iyi durumdayım açlık hissetmiyorum acikirsam yiyorum salatayı dün sabah salata ve 1 haşlanmış yumurta akşam salatayı yoğurtlu yaptım yiyesim gelmedi çünkü yanına tavuk baget tüm gün bunlar gayet yetti normal beslenme rutinimden tek fark tatli yememek oldu aslında o yüzden yemek konusunda zorlanmiyorum bence tatlı biraz zorluyor evet ama onu da kahve yanında ,1 hurma ile gecistiriyorum evet devam hadi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…