Su fazlalığı yaşayan ve bebegn kafasında kist var mı?

Mihrimah-00

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
149
70
13
33
Merhaba doktorum ayrıntılı ultrasondan sonra suyumun fazla olduğunu ve bebeğim kafasında kistler olduğunu söyledi. Bu bir sorun olabilir yada olmayabilir ama artık biz burda bakamayiz sana, daha uzman doktorlarin bakmasi lazim dedi. Riskli çıkarsa orda dogum yapman lazim ki bebek doğdunda yoğun bakima alinabilsin yada ameliyat yapilcaksa yapilabilsin dedi. Beni kanuni sultan süleyman hastanesine sevk etti. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Canım bi perinatolog bul ayrıntılınincelesin. Bana geçenlerde bi Dr hiç bir Dr böyle bişey dememiş olmasına rağmen bugüne kadar gözüme suyun biraz fazla göründü sanki fazla hafif sanki gibi cümlelerle saçmaladı. Elli kere açlık tokluk verdim. Ertesi gün perinatologa gittik iki ayrı. Hastanede yatıyordum zaten. İkisinde bana suyun gayet normal süpersin dddi. Öteki Dr muane kağıdına bile yazmamış saçmalıklarını sadece beni korkutmuş . Şimdi içimde korku var her hafta açlık tokluk şekeri baktırıyorum .

Canım bi perinatolog bul ayrıntılınincelesin. Bana geçenlerde bi Dr hiç bir Dr böyle bişey dememiş olmasına rağmen bugüne kadar gözüme suyun biraz fazla göründü sanki fazla hafif sanki gibi cümlelerle saçmaladı. Elli kere açlık tokluk verdim. Ertesi gün perinatologa gittik iki ayrı. Hastanede yatıyordum zaten. İkisinde bana suyun gayet normal süpersin dddi. Öteki Dr muane kağıdına bile yazmamış saçmalıklarını sadece beni korkutmuş . Şimdi içimde korku var her hafta açlık tokluk şekeri baktırıyorum .
Umarım bendede birşey yoktur. Doktor kanuni sultan süleyman hastanesinde perinatolojiye sevk etti. Pazartesi gitcez

Back
X