Su gebeliği

Blue21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
455
887
103
Gecen hafta doktora gittim ve kesemin oldugunu ancak bebeği goremedigini soyledi.5 hafta 3 günlük ve 17 mm lik kese bombostu.bir hafta sonra gel dedi, dun yine bakti ve bos gebelik dedi.kurtaj yapmaliymisim.bu defa bebek 6 hafta 5 gunluk görünüyordu. Ne yapacagimi şaşırdım.bu durumu yasayan var mi? Ne yapmaliyim.kurtaj olmak istemiyroum ve ilk gebeliğim.korkuyroum :/

Ben oldum canım mol gebeliktı benimki 8 haftalikken kürtaj oldum istersen bekle biraz daha

Tesekkur ederim yumiti cevapladigin icin..Benimkisinde yolk bile yok, sadece kese var.kurtaj olmak zorunda miyim kendiliginden gitmez mi? Daha ilk gebeligim kurtaj rahmime zarar vermez mi?

Yok canım rahime zarar vermez inşallah dediğim gibi istersen 1 hafta daha bekle

Merhaba
Geçen hafta bende Dr a gittiğimde aynı şeyleri söyledi keseyi gorduk ama ...haftaya tekrar gel bakalım dedi bu hafta tekrar gidicem inşallah güzel bişiler söyler endiseliyim
Goguslerim filan çok şiş ara ara belime kramplar giriyo çok ayakta durduğum zaman
Sende de var mı böyle seyler

Ne olur bana da bir fikir verin adetim 24 gün geçti 3 sene sonra ilk gebelik oldu ama ben hicbisey anlamadım doktora gittim 6haftalik hesapladı adetten ama çok küçük kese dedi ptogestan verdi bir hafta sonra gel dedi gittim karindan baktı kese hiç buyumemis dedi ilacı bırak kendiliğinden den duser dedi bebek var mı için de onu bile bilmiyorum böyle bisey yaşayan ya da duyan var mı :(

Merhaba
Geçen hafta bende Dr a gittiğimde aynı şeyleri söyledi keseyi gorduk ama ...haftaya tekrar gel bakalım dedi bu hafta tekrar gidicem inşallah güzel bişiler söyler endiseliyim
Goguslerim filan çok şiş ara ara belime kramplar giriyo çok ayakta durduğum zaman
Sende de var mı böyle seyler
Cnm herkeste aynıdır önce kese görünür 1 hafta sonra bebek

Ne olur bana da bir fikir verin adetim 24 gün geçti 3 sene sonra ilk gebelik oldu ama ben hicbisey anlamadım doktora gittim 6haftalik hesapladı adetten ama çok küçük kese dedi ptogestan verdi bir hafta sonra gel dedi gittim karindan baktı kese hiç buyumemis dedi ilacı bırak kendiliğinden den duser dedi bebek var mı için de onu bile bilmiyorum böyle bisey yaşayan ya da duyan var mı :KK43:
Evet cnm boş gebelik olabilir var mı leke falan

Gecen hafta doktora gittim ve kesemin oldugunu ancak bebeği goremedigini soyledi.5 hafta 3 günlük ve 17 mm lik kese bombostu.bir hafta sonra gel dedi, dun yine bakti ve bos gebelik dedi.kurtaj yapmaliymisim.bu defa bebek 6 hafta 5 gunluk görünüyordu. Ne yapacagimi şaşırdım.bu durumu yasayan var mi? Ne yapmaliyim.kurtaj olmak istemiyroum ve ilk gebeliğim.korkuyroum :/
Canim bence bekle ya acele etme çok erken çok küçük 5 haftalik

Cnm herkeste aynıdır önce kese görünür 1 hafta sonra bebek
Öyledir di mi güzel bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki olumsuz bişi olsa agrim olurdu kanamam olurdu diyorum ayrica doguda bir yerdeyiz dr un ultrasonu ne kadar iyi olabilir zaten sadece ultrasonla bakti alttan muayene etmedi
hakkımızda hayırlısı

Bi sorun varsa altinci haftada zaten dusuk olur..canini sikma baska bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum..

Kizlar iciniz rahatlar belki benim ilk Gebelikte bebegim 6 haftalijken kalp atisi ve kendisi gorulmustu...
2. Gebeligimde ise 8. 9. Haftamda gorulmustu...
6. Haftamda kurtaj denmisti ben az daha bekleyip baska doktora gittigimde bebegim benimleydi sukur...
Su an 2.5 aylik olduk bile teyzeleri...
Darisi size olsun ins. ♡♡♡

Öyledir di mi güzel bişiler duymaya o kadar ihtiyacım var ki olumsuz bişi olsa agrim olurdu kanamam olurdu diyorum ayrica doguda bir yerdeyiz dr un ultrasonu ne kadar iyi olabilir zaten sadece ultrasonla bakti alttan muayene etmedi
hakkımızda hayırlısı
Yüreğini ferah tut Hamileligin tadı cikar

Ben hala beklemedeyim.bugun doktora gitmem gerekiyordu korkudan gidemedim ya bebegin yok derse yine.ama kanamam filam da hic yok.normal gibi hersey.bebek simdi 7 hafta oldu.bu hafta bitimine dogru gidecem.insallah guzel bir haber gelir.

Kizlar iciniz rahatlar belki benim ilk Gebelikte bebegim 6 haftalijken kalp atisi ve kendisi gorulmustu...
2. Gebeligimde ise 8. 9. Haftamda gorulmustu...
6. Haftamda kurtaj denmisti ben az daha bekleyip baska doktora gittigimde bebegim benimleydi sukur...
Su an 2.5 aylik olduk bile teyzeleri...
Darisi size olsun ins. ♡♡♡
Cok guzel bir haber bu söylediğin. Peki senin 8.hafta da gorunene kadar doktor kurtaj yap filan dedi mi, ya da bos gebeliktir seninksii dedi mi?cunku bana direk bunlari söyledi. Cevaplarsan cokkk sevinriim

Back
X