Su gibi akinti

haylazzz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.183
532
323
Herkese merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim akıntı hamileligimin başından beri var ama sanki bu aralar arttı gibi su gibi sanki ıslaklık hissediyorum iç çamaşırında sizdede varmı böyle bişey normal mı doktora gideyim mı

cnm mutlaka dr git suyun a baksın yırtılma olabilir

Akintinin artmasi normal. Tabii sürekli bi sizinti varsa git derim. Suyunda siziyo olabilir baktirmakta fayda var

Benim hep su gibi ve öyleydi 15.haftadan beri. Şuan 32.haftadayım alıştım artık ama senin yeniyse eğer bi kontrol ettir. Benim akıntım öyle oluyor ama herkesin öyle olur diye bir kural yok neticede

Benim hep su gibi ve öyleydi 15.haftadan beri. Şuan 32.haftadayım alıştım artık ama senin yeniyse eğer bi kontrol ettir. Benim akıntım öyle oluyor ama herkesin öyle olur diye bir kural yok neticede
Benimde hamileligimin başından beri var bu aralar daha sık olmaya başladı eğer devam ederse doktora gideceğim

Suyuna baktır cnm

Bendede olmaya başladı 29 haftadayim baştan beri hiç yoktu yeni başladı

Doktora gittiniz mı siz ben bugün gidecektim doktorum yokmuş izinliymis cuma günü gideceğim artık
Benimde randevum haftaya salı malesef biraz azaldı gibi onun icin dert etmemeye çalışiyorum çocukta kıpırdiyo biraz rahatım ama haftaya mutlaka soracam

Kızlar doktora gittim suyum gayet normalmis bu akıntıların normal olduğunu söyledi bazısında daha az bazısında fazla olur dedi gün boyunca çok fazla olmadığı sürece normal dedi bide bebeğin suyu normal akıntıya göre daha sulu ve sıcak olur diye ekledi

Bende de vardı uzun süre su gibi akıntı. 3
41. Haftaya kadar. Gerçi 39 + 7 den sonra renksiz sıvı olmaya başladı ama doktorum bunun mantar olduğunu iddia etti. Bana göreyse keseydi verdiği ilacı da kullanmammistim sinirimden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…