Günde 1 2 defa olan bı durum olmazsa yarın bı doktora gideyim teşekkür ederim canımAkintinin artmasi normal. Tabii sürekli bi sizinti varsa git derim. Suyunda siziyo olabilir baktirmakta fayda var
Benimde hamileligimin başından beri var bu aralar daha sık olmaya başladı eğer devam ederse doktora gideceğimBenim hep su gibi ve öyleydi 15.haftadan beri. Şuan 32.haftadayım alıştım artık ama senin yeniyse eğer bi kontrol ettir. Benim akıntım öyle oluyor ama herkesin öyle olur diye bir kural yok neticede
Suyuna baktır cnmHerkese merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim akıntı hamileligimin başından beri var ama sanki bu aralar arttı gibi su gibi sanki ıslaklık hissediyorum iç çamaşırında sizdede varmı böyle bişey normal mı doktora gideyim mı
Yarın gideceğim canım çok sık olmuyor ama yinede meraklandimSuyuna baktır cnm
Cnm Bn de 38de Doğum yaptım suyum sızıntı seklınde azalmış vr bebek kakasını yapmıştı sımdı 1yasında oglumYarın gideceğim canım çok sık olmuyor ama yinede meraklandim
Allah'ım uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin canım normal doğum mu yaptın canım sezeryan miCnm Bn de 38de Doğum yaptım suyum sızıntı seklınde azalmış vr bebek kakasını yapmıştı sımdı 1yasında oglum
Bendede olmaya başladı 29 haftadayim baştan beri hiç yoktu yeni başladıHerkese merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim akıntı hamileligimin başından beri var ama sanki bu aralar arttı gibi su gibi sanki ıslaklık hissediyorum iç çamaşırında sizdede varmı böyle bişey normal mı doktora gideyim mı
Doktora gittiniz mı siz ben bugün gidecektim doktorum yokmuş izinliymis cuma günü gideceğim artıkBendede olmaya başladı 29 haftadayim baştan beri hiç yoktu yeni başladı
Benimde randevum haftaya salı malesef biraz azaldı gibi onun icin dert etmemeye çalışiyorum çocukta kıpırdiyo biraz rahatım ama haftaya mutlaka soracamDoktora gittiniz mı siz ben bugün gidecektim doktorum yokmuş izinliymis cuma günü gideceğim artık
Benim bebişim kıpır kıpır maşallah bence evham yapıyorum Allah'ım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahBenimde randevum haftaya salı malesef biraz azaldı gibi onun icin dert etmemeye çalışiyorum çocukta kıpırdiyo biraz rahatım ama haftaya mutlaka soracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?