Su gibi akıntı

Bileran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
397
261
103
kızlar merhaba 33. Haftalığız bir iki haftadır ara ara su gibi akıntım geliyor. Ama bugün sabahtan beri sıklaştı normal mı bu durum?

Doktora gitmişmiydin? Benim aklıma yalnızca bebeğin suyu geldi inşallah değildir. Tecrübeli olanlar görürse belki normaldir.

Benim aklıma da o geliyor umarım değildir pazartesi randevum var. Ara ara ayakta durduğum yorulduğum zamanlar oluyordu ama bugün çoğaldı ya daha çok küçüğüz inşallah bir şeyimiz yoktur

Benim aklıma da o geliyor umarım değildir pazartesi randevum var. Ara ara ayakta durduğum yorulduğum zamanlar oluyordu ama bugün çoğaldı ya daha çok küçüğüz inşallah bir şeyimiz yoktur
İnşallah, eğer hamilelik şekerin yoksa havuç suyu bebeğin suyunu artırmaya yardımcı oluyor, onu iç istersen. Bol da su tüketirsin.

Benmde su gibi akntm oluyodu 3hast.ye gttm suda azalma yoktu. 36.haftada detayli ultrasona girmek zorundaydm girdm ve orda cok hafif suyumun azaldgni soyledler. bi dr.a gorunmenzde fayda var ama her akntida suyun degldr korkmA

küçük yollu bir enfeksiyondan da kaynaklanıyor olabilir canım.
çok küçük olduğu için şu an suyunla alakalı olduğunu düşünmedim.
hepsi hormonlardan :)
hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah.

kızlar merhaba 33. Haftalığız bir iki haftadır ara ara su gibi akıntım geliyor. Ama bugün sabahtan beri sıklaştı normal mı bu durum?
Merhaba inşallah her şey yolundadir merak ettim doktora göründunuz mu acaba neden kaynaklaniyormus ben de 20. Haftamdayim ara ara yasiyorum da.

Merhaba inşallah her şey yolundadir merak ettim doktora göründunuz mu acaba neden kaynaklaniyormus ben de 20. Haftamdayim ara ara yasiyorum da.
Yok canım bugün randevum vardı doktorum izin almış maalesef yarına kaldım. Ben de korkuyorum açıkası hala gelemeye devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…