Su Gibi Akıntı

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar 18+4 haftalık hamileyim. Bazen iç çamaşırımda renksiz su gibi akıntı görüyorum ama ağrım sızım olmuyor. Bu normal mi, sebebi ne olabilir?

Merhaba, bende 29 haftalık hamileyim. su gibi akıntı bende nerdeyse hamileliğin başından beri var. Doktorum bazı hastalarımda günde yirmi tane iç çamaşırı değiştiren vardı demişti. Yeşil renkte ve bozulmuş süt gibi topak topak gelmezse söylemene gerek yok demişti. Ki o haliylede geldi, fitil vermişti. İğrenç ama bazen altıma mı kaçırdım diyorum o derece. Bazen idrarımı tuttuğumda yada tam tersi tuvaletten sonra da olabiliyor. Birde günlük ped kullanmayın eğer kullanıyorsanız, temiz ve kuru tutmaya çalışın.

Merhaba, bende 29 haftalık hamileyim. su gibi akıntı bende nerdeyse hamileliğin başından beri var. Doktorum bazı hastalarımda günde yirmi tane iç çamaşırı değiştiren vardı demişti. Yeşil renkte ve bozulmuş süt gibi topak topak gelmezse söylemene gerek yok demişti. Ki o haliylede geldi, fitil vermişti. İğrenç ama bazen altıma mı kaçırdım diyorum o derece. Bazen idrarımı tuttuğumda yada tam tersi tuvaletten sonra da olabiliyor. Birde günlük ped kullanmayın eğer kullanıyorsanız, temiz ve kuru tutmaya çalışın.
Evet evet aynı bu şekilde, altıma mı kaçırdım diye düşündürüyordu beni sürekli fakat öyle bir şey de değil. Normal olmasına çok sevindim, çok teşekkür ediyorum 😍🙏

Kızlar 18+4 haftalık hamileyim. Bazen iç çamaşırımda renksiz su gibi akıntı görüyorum ama ağrım sızım olmuyor. Bu normal mi, sebebi ne olabilir?
Merhaba su gibi akıntı bazen bebeğin amnion sıvısı olabiliyor.dikkat edin ❤️ doktorunuzu bilgilendirin 🥰

Canım suan aynı durumdayim.Sende noldu geçtimi?Bende suan 18 haftayim.
Canım merhaba, 22+2 olduk hala devam ediyor. Sıkıntılı bir durum olsaydı bu zamana kadar doktor elbette bununla ilgili bir şey söylerdi diye düşünüyorum, sanırım gebeliğin getirdiği normal bir süreç ❤️

Canım merhaba, 22+2 olduk hala devam ediyor. Sıkıntılı bir durum olsaydı bu zamana kadar doktor elbette bununla ilgili bir şey söylerdi diye düşünüyorum, sanırım gebeliğin getirdiği normal bir süreç ❤️
Pazartesi gidicem bende doktora.Doktor yurt dışında soramiyorum onada.İnsAllah güzel haberler alırım.Sag salim alalım kucagimiza insAllah♥️🤲🏻

Merhaba ben de 16 haftalık hamileyim altıma kaçırdığımı sanıyorum ama bakıyorum su gibi akıntı . Bazen bulanık oluyor damla damla geliyor ama su gibi olan beni endişelendiriyor .
Canım aynısı bendede oluyor 14 haftalık hamileyim. Hamile kaldığımdan beri sürekli kokusuz su gibi damla damla akıntım oluyor bi de progestan kullanıyorum onunda etkisi olabilir mi diye düşünüyorum. Senin ki geçti mi ne durumda?

Back
X