Su gibi akıntının gelmesi

ebruli0303

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
130
62
18
35
Merhaba arkadaşlar belki aranızdan yaşayan vardır 27+3 hamileyim su gibi akıntı geliyordu doktora gittim 4 gün hastanede yattım enfeksiyonmuş bn suyum geldi sanmıştım hamilelikte böyle yaşayan var mı benim gibi insan endişeleniyor?

Ben yasamistim boyle bir durum. Gece acile yonlendirmisti doktorum. Vajinal muayene ettiler. Bendeki durum idrar kacmasiymis. Hic kokusu vs yoktu cok endiselenmistim ama bir sorun olmadi sonradan. Enfeksiyonu bilmiyorum.

Ben yasamistim boyle bir durum. Gece acile yonlendirmisti doktorum. Vajinal muayene ettiler. Bendeki durum idrar kacmasiymis. Hic kokusu vs yoktu cok endiselenmistim ama bir sorun olmadi sonradan. Enfeksiyonu bilmiyorum.
İdrar kaçması olduğunu nasıl anladılar cnm bnmde öyle kokusuz su dökmüşüm gibi sanki

İdrar kaçması olduğunu nasıl anladılar cnm bnmde öyle kokusuz su dökmüşüm gibi sanki
Valla doktor bayagi bir muayene etti. Aciklik vs yok gayet saglikli sürüyor gebelik dedi. Rahim mesaneye baski yapiyormus anlamadan su gibi kacma oluyordu. Sık sık tuvalete cikarak cozmustum sorunu. Ama enfeksiyon boyutu baska. Bence bir doktora daha gorunun.

Araştırma hastanesine yolladı özelde ki doktorum orda da 4 gün yattım antibiyotik tedavisi yaptılar bebek iyi suyun iyi güzel dediler ama işte yinede insanın içine kuşku düşünce endişeleniyor bnmde çok fazla baskı yapıyor aslında olabilir mi dedim bnmde öyle tekrar gidecem doktora bakalım

Oo siz tetkik, teshis arti tedavi asamasini bile gecmissiniz. Iciniz rahat olsun kan tahlilinde enfeksiyon cikmasa antibiyotik vermezlerdi zaten bende cikmamisti o yuzden bence em son idrar kesesine bagladilar. Sag salim, sıkıntısız gecti kalan aylarim. Endiselenmeyin ama yine de bir doktora daha görünürseniz içiniz rahat eder.

İşte yinede insan gözden bişey kaçırmışşarmıdır falan die düşünüyo cuma tekrar kontrole gidecem bakalım bi sıkıntı çıkmaz inş kalan zamanlarımıda rahat geçiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…