Bebek Beslenmesi su ile yazan ek gıdayı sütle vermek

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sibelg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
41
1
86
slmm,su ile yazan ek gıdayı devam sütüyle hazırlasak olurmu? yapan yada bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum lütfen

slmm,su ile yazan ek gıdayı devam sütüyle hazırlasak olurmu? yapan yada bilgisi olan varsa acil cevap bekliyorum lütfen

sanırım kaşık mamadan bahsediyorsun ve bence üzerinde de yazdığı gibi su ile hazırlayıp vermen gerekir.neden devam sütüyle vermeyi düşündün?:80:

bebeğin kaç aylık?bir yaş üstüyse ve kilosu az olduğu için düşünüyorsan suyla süt yarıyarıya karıştırarak besin değerini artırmak için olablir .ama bebeğin 1 yaş altındaysa olmaz..

Dr. kadir Tuğcuya böyle bir soru sorulmuştu. O da "ağır gelir bebeğe, suyla diyorsa suyla yapın, içinde zaten devam maması var onların" demişti.

Muhtemelen paketin üstünde ne diyorsa öyle yapmak lazım ama ben de zamanında çok karıştırdım bu mamaları birbirine. suyla hazırlanacak mamaya yine formül mamayla hazırlanan sütlerden koymuştum. sonuç olarak bir şey olmuyor ama pakette yazanı yapın hiç kafanızı karıştırmayın daha kolay!

Back
X