Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fanusa aldım daha önce plastik bi kaptaydı ama plastik kapta da yemiyodu yeni değil yani.. Yem de petshop'un verdiği yem, henüz ısıtıcı yok ama ılık suda besliyorum.. Hareketli de arkadaş kış uykusuna yatabilir diyo ama yinede takıldı kafama :/ kabuğunda şekil bozukluğu felan da yok gayet normal..
Fanusa aldım daha önce plastik bi kaptaydı ama plastik kapta da yemiyodu yeni değil yani.. Yem de petshop'un verdiği yem, henüz ısıtıcı yok ama ılık suda besliyorum.. Hareketli de arkadaş kış uykusuna yatabilir diyo ama yinede takıldı kafama :/ kabuğunda şekil bozukluğu felan da yok gayet normal..
Kaplumbağa konusunda çok bilgim olmasa da fanus veya plastik kaplarda mutlu olmadıklarını biliyorum, ona özel akvaryum en rahat olanı, belki o yüzdendir. Umarım en kısa zamanda düzelir evciliniz :26: