ŞU KOCA KAİNATTA BU KİBİR NİYE?

Dilber_iRana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
119
102
13
Bıktım artık bu kibirlenen insanlardan.
Konularımı bilirsiniz belki.Zaten psikolojik olarak çok bunalımlı günler geçiriyorum.Her gün ağlıyorum.
Ben havacılık lisesi okuyorum.
Havayolu lojistiğinde.
11.sınıfım.Haftanın 4 günü stajdayız.
Manyak gibi hava kurumlarına gidiyoruz.Deli gibi çalışıyoruz.Uyhulamalı sınavlara da tabi tutuluyoruz.Ben zaten bunlımlıyım.
Havayolu lojistiğinde olduğum için tanınmış bir kargo firması var. Onlarla beraber çalışıyorduk adam anlatıyordu falan.Ben dalmışım.Ama nasıl canım sıkkın.Kendime gelmek için kahve aldım sabah.
Gittiğimiz firmanın müdürü de vardı.Ve lojistikte çalışan memurlar.
Müdür yardımcısı.5_6 arkadaşla tanıştı.Hemen baba mesleğini sordu.
Tabi özel bir lise olduğu için ya mühendis ya doktor ya subay kurmay
falan filan arkadaşlarımın babası.Benim babam da 57 yaşında ve emekli polis memuru.
Ve orta düzeyde bir gelirimiz var.
Ben liseyi bursla kazandım.Şuan yazarken hem ağlıyorum hem sinirliyim.
Diğer arkadaşların babasının mesleğini sordu sıra ooo çok güzel babanla tanışalım ya vs vs tam bir yalakaaa...bana geldi emekli polis memuru dedim annem ev hanımı dedim hmmm dedi.Burslumusun sen dedi evet dedim hmm dedi sustu peki dedi.Sonra benim yüzüme hiç bakmadı.Diğer arkadaşlara bakarken anlattı dersleri.Onlara anlattı onlarla iletişim kurdu.Bana hiçbir şey demedi.Küçümsedi ama ben bunu hissettim.Ve anlayabildim.
Ben gerçekten çok kötüyüm.

Ben insanların böyle acımasız ve kibirli olduğunu bilmiyordum.Çok ağlıyorum. buraya yazayım dedim.İçimi dökeyim en azından...

Bıktım artık bu kibirlenen insanlardan.
Konularımı bilirsiniz belki.Zaten psikolojik olarak çok bunalımlı günler geçiriyorum.Her gün ağlıyorum.
Ben havacılık lisesi okuyorum.
Havayolu lojistiğinde.
11.sınıfım.Haftanın 4 günü stajdayız.
Manyak gibi hava kurumlarına gidiyoruz.Deli gibi çalışıyoruz.Uyhulamalı sınavlara da tabi tutuluyoruz.Ben zaten bunlımlıyım.
Havayolu lojistiğinde olduğum için tanınmış bir kargo firması var. Onlarla beraber çalışıyorduk adam anlatıyordu falan.Ben dalmışım.Ama nasıl canım sıkkın.Kendime gelmek için kahve aldım sabah.
Gittiğimiz firmanın müdürü de vardı.Ve lojistikte çalışan memurlar.
Müdür yardımcısı.5_6 arkadaşla tanıştı.Hemen baba mesleğini sordu.
Tabi özel bir lise olduğu için ya mühendis ya doktor ya subay kurmay
falan filan arkadaşlarımın babası.Benim babam da 57 yaşında ve emekli polis memuru.
Ve orta düzeyde bir gelirimiz var.
Ben liseyi bursla kazandım.Şuan yazarken hem ağlıyorum hem sinirliyim.
Diğer arkadaşların babasının mesleğini sordu sıra ooo çok güzel babanla tanışalım ya vs vs tam bir yalakaaa...bana geldi emekli polis memuru dedim annem ev hanımı dedim hmmm dedi.Burslumusun sen dedi evet dedim hmm dedi sustu peki dedi.Sonra benim yüzüme hiç bakmadı.Diğer arkadaşlara bakarken anlattı dersleri.Onlara anlattı onlarla iletişim kurdu.Bana hiçbir şey demedi.Küçümsedi ama ben bunu hissettim.Ve anlayabildim.
Ben gerçekten çok kötüyüm.

Ben insanların böyle acımasız ve kibirli olduğunu bilmiyordum.Çok ağlıyorum. buraya yazayım dedim.İçimi dökeyim en azından...
acımasız olan sizsiniz onlar degil...
azimle çalışıp burs kazanıyorsunu size ooo çekmedi diye de bozuluyorsunuz.
benimde okuyan kızlarım var onların azmi çabası birilerinin ooo larından çok önemli.
ben size söyliyeyim OOOO demek burs kazandın tebrik ederim sizi .

acımasız olan sizsiniz onlar degil...
azimle çalışıp burs kazanıyorsunu size ooo çekmedi diye de bozuluyorsunuz.
benimde okuyan kızlarım var onların azmi çabası birilerinin ooo larından çok önemli.
ben size söyliyeyim OOOO demek burs kazandın tebrik ederim sizi .
Haklısınız ama küçümseyip beni adamdan saymaması canımı acıttı sadece

Canım bence sen başkalarından önce kendin küçümsüyor gibisin yaşantını. Baban bir polis memuru olarak görevini yapıp emekli olmuş bunda bir beis yok. Ayrica parayla bir okula girmektense bileğinin hakki ile burslu kazanmak daha marifetli bir durum. Neden üzülüyorsun ki? Başkalarının tavır ve sözlerinin seni bu kadar etkilemesine müsaade etme, etme -ki ileriki yaşlarında iş hayatında birinin tek lafiyla işinden sogumayasin. Hayatının belki de en güzel yillarindasin, o kişinin sözlerini unut, derslerine ve yaşantina odaklanmaya çalış.

Haklısınız ama küçümseyip beni adamdan saymaması canımı acıttı sadece
üzülmeni anlıyorum ama durum ortada senin ailen digerlerinin ailesi hepsi farklı hepsi özel.
bu tarz davranışlar her yerde her zaman karşına çıkacaktır.
bu davranışı sergileyen kişinin ailesi de bizim gb merak etmeyin.
siz okulunuza başarınıza odaklanım

İyide onların parayla gittiği yere siz burslu gitmişsiniz bence kendinizle gurur duyun. Ve tabi babanizin meslegiylede. Boşverin öyle insanları her zaman hayatta karşınıza çıkar siz önünüze bakın. Hatta başarınızla utandirin
Ama gerçekten canım çok yandı herkesin içinde o takındığı tavır.
Birde arkada adamlar vardı.Memurlar.onlarda
bana masumca baktılar.üzüldüm ya hala ağlıyorum

Canım bence sen başkalarından önce kendin küçümsüyor gibisin yaşantını. Baban bir polis memuru olarak görevini yapıp emekli olmuş bunda bir beis yok. Ayrica parayla bir okula girmektense bileğinin hakki ile burslu kazanmak daha marifetli bir durum. Neden üzülüyorsun ki? Başkalarının tavır ve sözlerinin seni bu kadar etkilemesine müsaade etme, etme -ki ileriki yaşlarında iş hayatında birinin tek lafiyla işinden sogumayasin. Hayatının belki de en güzel yillarindasin, o kişinin sözlerini unut, derslerine ve yaşantina odaklanmaya çalış.
Vallahi billahi küçümsemiyorum.
Ama sadece bana karşı tavrı beni üzdü.O adam sizi adam yerine koymayıp dersi zengin babaların çocuklarına anlatıyor.Düşünün ki sizi hiç dinlemiyor.Size hiç bakmıyor.Başkası soru sorduüunda cevapladı.Ben parmak kaldırdım.bişey hakkında indir elini ben anlatıcam şimdi dedi.

Ama gerçekten canım çok yandı herkesin içinde o takındığı tavır.
Birde arkada adamlar vardı.Memurlar.onlarda
bana masumca baktılar.üzüldüm ya hala ağlıyorum
Senin yerinde ben olaydım da tek derdim o olaydı. Boşver yakma derim

Anlatım tuhaf gelince, konularınıza şöyle bir bakma ihtiyacı hissettim ve bana verdiği his sizin dış dünyayı çok "Ben fazlasıyla iyiyim, bunu hak etmiyorum ve herkes bana karşı" bir kalıpta gördüğünüz ve insanları genellediğiniz, peşin hüküm verdiğiniz yönünde oldu.

Şöyle ki:
Neden bu dünyayı çekmeye geldim ben? Neden?

Kızlar Merhaba 17 yaşındayım.Kendimi sürekli başkalarıyka kıyaslıyorum.

Neden onun kadar güzel olamıyorum neden böyleyim vs vs.

Bir de diğer insanlar benim hakkımda ne düşünür diye çok kafaya takıyorum

Bunları da yaşınıza veriyorum, haliyle ergenlik denilen şey böyle bir şey, gayet de olağan bir buhran içindesiniz.
Zamanla insanları bu kadar önemsememeniz, her sözden, her bakıştan kendinize bir pay çıkarmamanız ve hemen etiketi yapıştırmamanız gerektiğini tecrübe edersiniz.

Valla açıkçası bana sen alınganlık etmişsin gibi geldi. Negatif düşünüp kendini geren sensin. Adamda açıkça seni küçümseyen bir davranış yok, sen kibir görmemişsin.

Alınganlık insanın kendi enerjisini emer, aş bunu.

Vallahi billahi küçümsemiyorum.
Ama sadece bana karşı tavrı beni üzdü.O adam sizi adam yerine koymayıp dersi zengin babaların çocuklarına anlatıyor.Düşünün ki sizi hiç dinlemiyor.Size hiç bakmıyor.Başkası soru sorduüunda cevapladı.Ben parmak kaldırdım.bişey hakkında indir elini ben anlatıcam şimdi dedi.
Tamam diyelim ki seni küçümseyerek öyle davrandı. Yapman gereken; orada neden olduğunu hatırlayarak karşındaki adam dünyanın en egolu insanı bile olsa , o an konum olarak sana işi öğreten ve bilgi veren kişi olduğu için anlattıklarını dikkatle dinlemen. Konuşma hakkı vermediyse eğer ikinci kez tekrar isteseydin keske. Yine vermezse daha sonra yanın gidip sormak istediğim konuyu soramadim, biraz vaktiniz var mı vs diyebilirdin. Güzelim hayat zor maalesef. Üzgünüm ki belki iş hayatında daha zor insanlarla karşılaşacaksınız. Hep mutsuz, herseye takılan, engeller karşısında gardı hemen düşen biri olursan çok yipranirsin ve inan kimse için değmez. Bence daha fazla ağlama. Belki hayatının devamında bir daha asla karşılaşmayacagin birinin tavırları icin bu kadar aglamana gerek yok.

Back
X