- 2 Kasım 2007
- 241
- 14
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimi cahillikle suçlayacağma sen karar veremezsin . sana ne oluyor pardon . 15 yaşında evlenip çocuk doğuran kadın çok entellektüel evet burda ahkam kesiyor birde . bilimsel gerçeği söylüyormuş hangi sıfatla . hepimiz bayılıyoruz doktorculuk oynamaya . herkes doktor herkes uzman mübarek amann banane ya siz düşünün o zaman ben değil
Soylesen ne olacak o cocugu yok mu sayacaklar?
Isin garip tarafi engelli cocugu olan yakininiza destek olmak yerine,
kostek olmaya calisiyorsunuz ya
inanamiyorum !
Her defasinda yikiliyorlar demissin ,
Kim yikilmaz ki ?
Kimbilir her defasinda ne umutlarla goturup bir mucize bekliyorlar .
Belli ki cocugun engelli olusunu hala kabullenememisler.
Yazik ki gelin de icinde garip dusuncelerle onlari izliyor
Bilseler sizinle gorusmezler bile!
Of cok sinirlendim!
Sizlerin bu tavri yuzunden engelli cocuk sahipleri yillardir cocuklarini evlerde sakladilar
Neyse ki yavas yavas soyunuz tukeniyor!
Biraz empati lutfen ...
Not: Engelli cocugum oldugu icin yazmadim bunlari ...
Tum engelli cocuga sahip ebeveynler icin yazdim
Sonucta hepimiz birer engelli adayiyiz...
Siz cocuklarinizin basina bir sey gelmeyeceginin garantisini verebiliyor musunuz?
Arkadas rahatlayacak diye karsi tarafin yarasini desme hakki yok. Bu kadar bencillik olmaz. Cok rahatlamak istiyorsa gitsin bir binanin tepesinde avazi ciktigi kadar bagirsin, Allah Allah. Ne kadar kolay insanlarin duygularini harcamak size. Peki karsi taraf boyle bir laf karsisinda rahatlamak icin ne yapmali acaba? Onlar da konu sahibinin cocuguna mi kastetsin mesela rahatlamak icin? Konu degil yorumlar da beni benden aliyor bu konuda.
Bugun kk'da bir yasima daha girmis bulunuyorum, iyice yaslandim burda.
Biz ne dersek diyelim o laf büyük ihtimalle ağızdan çıkacak.
Yeğenim hakkında böyle şeyler düşünen,konuşan bi eşim olsa büyük konuşmıyım ama ben boşanmayı gözden geçiririm.
İnsanlığımdan utandım yemin ediyorum.
İnsanları görümce,yenge,elti vs diye sıfatlarla anmayı bırakın da sadece insan olarak görüp sevmeyi öğrenin önce.