Şu lanet 2 kuruş para herkesi mi değiştirir ??

naughtywomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
894
562
33
Sinirliyim kırgınım en çokta kızgınım..

Bayram için memlekete geldim esimle esim 1 hafta kalıp döndü ben hamileyim ve biraz daha kalmak istedim çünkü çocukla uzun yol çekilmez neyse konu bu değil...

Bayramda bayramlaşmalar oldu tabi üvey teyzemle evlenmeden önce kavga etmiştik ve hala konuşmuyoruz yaptığı çok saçmaydı ve beni çok üzmüştü evlilik arifesinde eltimle çok samimiydi annemler anannemler teyzemler falan araları iyiydi

Bir gun eltim anannemler e gitmiş evde kimse yok bahçede oturmuş üvey teyzem de gelmiş kaynaşmışlar elti eltiyi sevmez ya o mesele benden bahsedip durmuş daha nisanlı yiz o zamanlar teyzemde onun laflarını imzalamış benim için terbiyesiz saygısız demişler en sonunda laf eltim biz istemiyorduk aslında ya gelmiş daha çok şey söylenmiş teyzem xx bize saygı göstermiyor üveyz diye sevmiyor hep dışarda geziyor sevgilisi bile var demiş ben bunları yazarken bile onları boğasım geliyor .

Biz bunları üvey yengemden duyduk onuda hiç sevmem ortalığı karıştırır hep laf taşır.. Ben zaten onların hepsiyle bir güzel kavga ettim ve hala konuşmuyorum hiç biriyle ne eltimle ne üvey teyzem ve yengemle ...

Konuyu bilin diye anlattım geçmişi..

Ben şimdi burdayım bayramda anannemler e gittik onları gördüm hiç konuşmadım bayramlasmadim bile onca şeyden sonra niye konuşim eve geldik annem kızdı konusaydinkonusaydin falan dedi bende bisi demedim öyle insanlar için annemi kuramam 2 kez onları gördüm konuşmadım hiç bugün ise kuzenim üni.ye uzağa gidicek diye biz oraya gittik üvey yengem ordaydi ..

Hoşgeldiniz dedi cevap vermedim annemle kız kardesimle öz teyzelerimle konuşuyordu ben hiç cevap vermedim sonrasında kendi laf attı xx şehrine giden esmerlesiyir sana bisi olmamış dedi bisi demedim en sonunda anneme ne kadar pis olmuş dedi bende ağzımı açtım . ( bu uvey yengeme şehitlik memurluğu verilmiş kimsenin suratına bakmadığı evinde oturup çay içmediği kadın gitmiş 2 kuruş kazanıyor diye herkes ağzına bakar olmuş) bende kusura bakma memur oldun diye seni adam yerine koymam dedim tartıştık dedem araya girdi ben memnunum gelinimden dedi bisi demedim dedeme 2 kuruş para kazanıyor diye herkesin gözünde padişah suan yazık diyorum...

Dedeme ve anneme sinirlendim annem dürtüyor beni sus diye dedem çok iyi diyor 2 yıl önce kimse onla konuşmaz ben tek başıma giderdim dayimla otururdum falan o olaydan sonra kestim herşeyi..
Ama suan bakıyorum herkesin gözünde tavan sinirlerimi bozdu baya para niye insanı değiştirir ki para nedir ya ??

Para benim bir insana asla bakış acı mi değiştiremez ama bu insanlar niye böyle?? Kafa dinlemeye gelmiştim bide.

Algılamakta zorlandım, çok karışık anlatmışsınız.

Özetle;
bu ona şunu demiş
Şu buna onu demiş
Onlar bana bunu demiş
Sen onlara öfkelisin

İlla ki bir yakınlığın olmasına gerek yok. Değişen değişir, değişmeyen de vardır. Gördünüz yüzlerini, mesafe koyun. Saygınız olsun.

Onlar size öyle diyorlarsa siz de burada bize onlar hakkında bişeyler diyorsunuz sonuçta. Mesafe alın olsun bitsin.

Kesinlikle mesafe ilk gordugu kisiye uvey yengen bu sekilde anlattiysa zaten ben olsam inanmazdim dur bismillah ilk gormeden ne bu cekistirme boyle der yol verirdim cunku benim boyle insanlara hep bakis acim su olur: eger biri bana bu sekilde birini cekistiriyorsa, elbetki benimde herseyimi dogru yanlis millete anlatir der yol verirdim..

Ben olsam bana o şehre giden renk değiştiriyor dediğinde "çok şükür ne rengim değişti ne de karakterim" derdim.
Ordan çok az muhabbetle ayrılırdım, eve dönerken de iyi ki bunlardan uzakta oturuyorum diye şükrederdim.

Algılamakta zorlandım, çok karışık anlatmışsınız.

Özetle;
bu ona şunu demiş
Şu buna onu demiş
Onlar bana bunu demiş
Sen onlara öfkelisin

İlla ki bir yakınlığın olmasına gerek yok. Değişen değişir, değişmeyen de vardır. Gördünüz yüzlerini, mesafe koyun. Saygınız olsun.

Onlar size öyle diyorlarsa siz de burada bize onlar hakkında bişeyler diyorsunuz sonuçta. Mesafe alın olsun bitsin.
Daha önce aralarındaki şeyi bilmediğiniz için değişen değişir sizene dersiniz zaten. Karışık olmuş olabilir

Kesinlikle mesafe ilk gordugu kisiye uvey yengen bu sekilde anlattiysa zaten ben olsam inanmazdim dur bismillah ilk gormeden ne bu cekistirme boyle der yol verirdim cunku benim boyle insanlara hep bakis acim su olur: eger biri bana bu sekilde birini cekistiriyorsa, elbetki benimde herseyimi dogru yanlis millete anlatir der yol verirdim..
2 yıldır konuşmuyorum bile ama dedemin böyle yapması zoruma gitti insan yerine koymadığı gelini icin suan lafı ağzıma tıktı

Ben olsam bana o şehre giden renk değiştiriyor dediğinde "çok şükür ne rengim değişti ne de karakterim" derdim.
Ordan çok az muhabbetle ayrılırdım, eve dönerken de iyi ki bunlardan uzakta oturuyorum diye şükrederdim.
Hep şükrediyorum zaten migim..

Muhattap olma gibi niyetim yoktu ta ki o pis lafını kullanana kadar ...

Hoşlanmadığınız, küs olduğunuz , arkanızdan konuşan insanlarla çok fazla bir araya gelmişsiniz.
Uzak durun bence.
Para ile ilgili kısmı da pek anlamadım.

Back
X