• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

su lastiği ile hamileliği kolaylaştırmak isteyenler okusun

hacer84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
59
3
86
mrb kızlar su lastiğine suyu kaynatıp koyun ve ilişkiden 10 15 dk önce vajinanızıa tutup ısıtın ardından sıcakken soğutmadan ilişkiye girin bunun yanı sıra süt maydanoz ve böğürtlen kökü suyuna devam edin allahın izniyle hamile kalmamız kolaylaşır bende deniyorum

mrb kızlar su lastiğine suyu kaynatıp koyun ve ilişkiden 10 15 dk önce vajinanızıa tutup ısıtın ardından sıcakken soğutmadan ilişkiye girin bunun yanı sıra süt maydanoz ve böğürtlen kökü suyuna devam edin allahın izniyle hamile kalmamız kolaylaşır bende deniyorum

merhaba canım bugun bende bu yöntemı denedım..önce süt maydonuz buharında yarım saat oturdum ardından ilişkiye gırdım ve sımdıde su lastıgıyle yatıyorum umarım işe yararda fayda goruruz canım..

inşallah işe yarar cnm eskiden köylerde tuğlayı ısıtıp tuğlanın üzerine otururlarmış ilişkiden önce :)

eskilerin vardır bi bildiği ...

inşallah işe yarar cnm eskiden köylerde tuğlayı ısıtıp tuğlanın üzerine otururlarmış ilişkiden önce :)

eskilerin vardır bi bildiği ...

ewt canım vardır elbet bır bıldıklerı..benım tek tupum tıkalı o yuzden süt maydnuz buharınıda denedım...ayrıca bu ay fark ettımkı sıcaklık işe yarıyo çünkü ben ilişikiden sonra üşütürdüm ve tuvalette kalırdım sürekli...bu sefer tuvalete cıkmyorum fazla...
senin ne sorunun var canım ya da sorunun varmı

ewt canım vardır elbet bır bıldıklerı..benım tek tupum tıkalı o yuzden süt maydnuz buharınıda denedım...ayrıca bu ay fark ettımkı sıcaklık işe yarıyo çünkü ben ilişikiden sonra üşütürdüm ve tuvalette kalırdım sürekli...bu sefer tuvalete cıkmyorum fazla...
senin ne sorunun var canım ya da sorunun varmı

bende de aynısı oluyor bir de üşütünce sancılarım oluyor sıcak su tutunca ağrım sızım kalmıyor
doktorlar sorun yok diyor güya yok ama olmuyor 1 aşılama 2 tüp bebek denedik sonuc negatif :(
ne yapalım pes etmek yok tam gaz devam şimdi histeroskopi yaptırmak istiyorum işte belki de bi sorun var şimdiye kdr gittiğim doktorlardan da memnun değilim ki araştırıyorum şu an hayırlısı...

Back
X