• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Çevresi Bakımı Şu meşhur göz kremi

Smile_90

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
463
170
18
Kizlar merhabalar :)) su meshur tsubaki özlü göz kremi var ya thali.. markayı tam yazmadım yasak diye siz anladiniz . Işte bu kremi kullanıp memnun kalan var mı ? Hergün göz altı kapatıcısi lullanan biriyim ve göz altlarimda tam 3 tane belirgin çizgi oluşmuş. Iyi bir krem lazim su sebam.. q10kremini kullanıyorum ama uzun sürmüyor nemlilik.

Kizlar merhabalar :)) su meshur tsubaki özlü göz kremi var ya thali.. markayı tam yazmadım yasak diye siz anladiniz . Işte bu kremi kullanıp memnun kalan var mı ? Hergün göz altı kapatıcısi lullanan biriyim ve göz altlarimda tam 3 tane belirgin çizgi oluşmuş. Iyi bir krem lazim su sebam.. q10kremini kullanıyorum ama uzun sürmüyor nemlilik.

Önerdiğiniz,merak ettiğiniz bir ürünü yazmak yasak değil ki?

ben yeni kullanmaya başladım fiyatıda makul..TAvsiye ederim ..cildi gerip güzel nemlendiriyor..tabi masajla daha güzel bir hal alabilir.etkısı artabilir.

ben yeni kullanmaya başladım fiyatıda makul..TAvsiye ederim ..cildi gerip güzel nemlendiriyor..tabi masajla daha güzel bir hal alabilir.etkısı artabilir.
Masajla derken goz altina masajmi o nasil oluyir acaba bugunde la roche posayib göz kremini gördüm internette o da guzele benziyor. Bakalim ya tsubaki yada la rocheyi alicam

yüz masajının çok önemi var bu kremlerlen..ben sevdim güzel..birde diğer ürünü deneyin o zaman benide blgilendirin.

Back
X