• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu meşhur şaka bana dert oldu.

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti.
Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim.
Ama eşim veya sevgilim yoktu.
İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti.
İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı hemen al kaç para olduğu önemli değil dedi.
Tabiki şaka olduğunu anlattım ve kabul etmedim.
Bir arkadaşım var önceki iş yerimden sürekli konuşuyoruz gene muhabbet sırasında bir de ona yapayım dedim.
Nasıl bir ayakkabı bakayım diye tutturdu.
Aman boşver ya çok pahalı dedikçe ısrarla çok merak ettim beğendiğin ayakkabıyı dedi.
Ben de Nıke air max var 500 tl gibi bir şey beğendiğim ayakkabı attım fotosunu.
Aaa alayım güzelmiş diye tutturdu.
Şaka olduğunu anlattım hatta link gönderdim hepsini okudu.
Hala alıcam diyor.
Yok istemiyorum dedikçe o günden beri ısrar ediyor.
Şimdi de sipariş verdim almaya gidiyorum diye mesaj atmış.
Alma diye bin defa dedim.
Napıcam ben ya pahalı bir hediye kabul edemem.
Kabul etmesem kabalık olmaz demi.

bence senin yAptığın şakayı devam ettiriyo, b.kunu çıkarmaya niyetlenmiş. kimse durduk yere böyle pahalı bi hediye almaz. erkekmi bu kişi, erkekse sevgili olmak istiyodur belki.
müdürede böyle bi şaka yapılmazki

İlk defa duydum teknolojiden cok geri kalmisim :KK70: :KK70: madem saka neden begendigin ayakkabinin fotosunu atiyosun demekki sen de istemissin almasini
yok valla aklıma gelmedi alacağı senin beğendiğin ayakkabıya bi bakalım görelim hiç güzel değildir eminim dedi bir gazla attım işte

Şimdi eleştirsek biz suçlu oluruz. Bu şakanın sevgiliye bile yapılmayacağını düşünüyorum siz müdürünüze arkadaşınıza yapıyorsunuz. Ne diyim güle güle giyin ayakkabınızı.
ya ben nerden bileyim hadi müdürüm neyse o herkese alır da bu arkadaşımın böyle ciddiye alacağını tahmin etmedim sonuçta hep şaka yapıyoruz

Ne kadar çoçukça. Komik bile değil, nasıl bir şaka anlamıyorum.

Sevgiliye yapılsa bile çok abes. Acaba ne kadar cimri diye beni teste sokuyor der, o insandan soğurdum şahsen.

Ben babamdan istemeye bile utanırım, ayakkabı için böyle bir para.
Haklısın gerçekten ben de zaten kimseden kabul etmem sadece şaka yapmayı seviyorum ama sanırım aptallık ettim

Back
X