Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Şu resme bakıp yardım eder misiniz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dutyapragi

evimin neşesi seni bekliyoruz
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
1.270
446
133
2017-01-27 17.16.48.webp
Arkadaslar yarım edin. Duştan sonra saçlarım hep böyle. Artık saçlarımı hep toplamak zorunda kalıyorum ki. Toplanmış halinide beğenmiyorum. Yardım istiyorum. Bu kabarık saçlarına çözüm istiyorum

Son düzenleme:
Şimdi yükleyebildim
Ben kendimden örnek vereyim, şampuanım saçlarımı çok kurutuyor. Keçe gibi oluyordu. Çok fazla krem kullanmayı tercih etmiyorum ama glissgliss in saç maskesini kullandım bir ara çok memnun kalmıştım. Benim saçlarım çok işlem görmüş ve yıpranmıştı. Çok iyi geldi gerçekten şimdi yine aldım kullanıyorum çok şükür toparladı. Ama maskeyi sac diplerime sürmüyorum. Gliss ultimate ... gibiydi ismi sanırım.

Ben kendimden örnek vereyim, şampuanım saçlarımı çok kurutuyor. Keçe gibi oluyordu. Çok fazla krem kullanmayı tercih etmiyorum ama glissgliss in saç maskesini kullandım bir ara çok memnun kalmıştım. Benim saçlarım çok işlem görmüş ve yıpranmıştı. Çok iyi geldi gerçekten şimdi yine aldım kullanıyorum çok şükür toparladı. Ama maskeyi sac diplerime sürmüyorum. Gliss ultimate ... gibiydi ismi sanırım.
Gliss kullanıyorum. Birde maskesini deneyeyim. Teşekkürler

çok ince telli, benimde böyle oluyor. önemli günlerde düzleştirici maşa yaparım, önemsiz günlerde biraz kuruyunca sıkı topuz yapıyorum, sonra açıyorum şekle giriyor. ince saçlar için kremli şampuan kullandım ama bir fark yok sanki

Saçlarınızı duştan sonra kurutma makinesi ile kuruturken makineyi yukaridan tutun. Fön kısmından gelen rüzgar saclariniza paralel olmali. Yüzde 70 düzelir. Geri kalani bakım
Ayda 1 bakim yapin. Maya maskesini arastirabilirsiniz. Ben denedim harika.

Back
X