Şu yatağa bir bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence cok modern degisik bir sey. ama sakin yere yakin alma kullanimi zor oluyo. hic hos olmuyo

selam canım öncelikle oturacağınız eve uyup uymayacağına bir bak sonra yatağa gelince benim yatağımda yuvarlak ama yatak normal dikdörtgen kenarlarında deri bölümleri takınca yuvarlak oluyor..

inanılmaz memnunum harika bişey ne güzel kocaman rahat rahat yatıyoruz ayrıca yataktan kalkınca işim olunca felan kenardaki kısma oturuyorum bazen ben çok seviyorum
ayrıca 3 aylık bi bebeğim var sabahları bebeğimizle üçümüz bir arada sabah şekerlemeleri yapıyoruz rahat rahat bebeğimizde yatabiliyor yanımızda..

tavsiye ederim evin müsaitse yuvarlak yatak güzel tabii bunlar zevk meselesi
buraya resim eklemeyi bilmiyorum,yoksa kendi yatağımı koyardım ama internetten buldum bi örnek adresini vereyim. ben 2 yıldır kullanıyorum ve hiçbi şikayetim yok
ayrıca nevresim derdim yok çünkü yatak iç kısımda olduğu için istediğim nevresimi kullanabiliyorum

Konfor Pearl Baza

acaba bu pearl bazanın altında sandıklı bazası var mı yoksa sadece adı mı baza?

canım bende ilk zaman heveslenip almıştım...şık duruyor değişik duruyor ama büyükçe bir alanıda kaplıyor..gerçi çapına göre kapladığı alan ama..etrafında kullanmak istediğin yatak odasının parçalarını tam istediğin gibi yerleştiremeyebilirsin..
birde çarşaf sorunsalı var:))) mesela benim tüm çarşaflarım nevresim takımlarım battal boy..başka türlüsü düzgün durmuyor çünkü

canım bende ilk zaman heveslenip almıştım...şık duruyor değişik duruyor ama büyükçe bir alanıda kaplıyor..gerçi çapına göre kapladığı alan ama..etrafında kullanmak istediğin yatak odasının parçalarını tam istediğin gibi yerleştiremeyebilirsin..
birde çarşaf sorunsalı var:))) mesela benim tüm çarşaflarım nevresim takımlarım battal boy..başka türlüsü düzgün durmuyor çünkü

bende çeyizde almıştım ama paketi hiç açılmadı şimdiki evim daha uygun artık getirtip kurdurmak istiyorum ama altı sandıklı mı değil mi bunu çok merak ediyorum. bende konfordan almıştım sizinkide mi aynı, sandığı var mıydı?

$yuvarlak-yatak-300x199.webp

bu yatak sandıklı mı değilmi bilen var mı?

Bayıldım valla çok güzel,geniş,rahat eger oturucagın evin yatak odasıda büyükse süper olur.Yatak içine gömülügü oldugu için özel nevresim almana gerek yokki yatak boyutu degişik degil,sadece kenarları geniş.Bazasının olmamasınıda dert etme yere yakın yataklar için ıkeada 1 yada 2 karışlık yatak altı kapaklı kutular var büyük,onlar işini görür senin.Çok begendim..

acaba o yan deri aparatların en geniş kısmı kaç santim?[/QUOTE illaki yuvarlak alıcam diyosan ki bence çok modern,yaptırabilirsinde kener uzunluklarını istediğin ölçüde ayalama şansın olur enazından ve dahada uygun olabılır diye düşündüm.

180-200 yatak kullanan avrmı kızlar nevresim ve yatak örtüsü bulmak zor oluyormu, birde diyelimki 160-200 yatak aldım bunda king size 220-240 large yorgan ve nevresim kullanabilirmiyim.

aynı boyutlarda var bende canım kolaylıkla bulabiliyorum

Back
X