şuan 22. günüm şişlikler inice çok fazla değişim olur mu arkadaşlar?

VoxDei

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
32
0
48
Tekirdağ
şuan burnum şiş önden birde kavis verdirdm ama sanki pek kavis yok gibi yani şişlkler inince kavis belrgnlesir mi burun ucum böyle top gibi kafayı syrcam burun ameliyatı olan arkadaşlar ne kadar bir değişme oldu ve ne zaman oldu cevap verin lütfenn

Son düzenleyen: Moderatör:
bana burnun çok şiş gibi gelmedi burnunda da kavis var ben öyle gördüm sorun varmış gibi görünmüyo

şuan burnum şiş önden birde kavis verdirdm ama sanki pek kavis yok gibi yani şişlkler inince kavis belrgnlesir mi burun ucum böyle top gibi kafayı syrcam burun ameliyatı olan arkadaşlar ne kadar bir değişme oldu ve ne zaman oldu cevap verin lütfenn
Eki Görüntüle 812213 Eki Görüntüle 812214 Eki Görüntüle 812215

Bence şuan bile kavisin var inşallah şişlikler inince aşırı bi kavis olmaz gayet güzel duruyor ucu beni rahatsız etmedi yandan çok güzel duruyorsunuz keşke eski halinizde koysaydınız güle güle kullanın :)

Eki Görüntüle 812213 Eki Görüntüle 812214 Eki Görüntüle 812215

senin dudakların gözlerin yeter canım benim :) şişlik 6 aya kadar devam ediyormuş.biliyorum kafana takıyorsun bende ister istemez takıyorum ama bir hafta arayla görüştüğüm insanlardan evet biraz şişliklerinde inme olmuş yorumları alıyorum.
inince minnacık kalacak emin ol.gülümsemen normale döndü mü ? rahat rahat kahkaha atabiliyormusun ?

Tam hayalimdeki burun cok guzel olmus hayirli olsun. kime ve ne kadara yaptirdiniz

valla ya kimse tınlamıyor beni burda nedense

canım burnun şu an bile çok güzel. anlayamadığım ilerleyen zamanda düşüp şeklinin bozulmasındanmı korkuyorsun yada güzel olması yönunde bir değişimmi bekliyorsun? bence burnun çok güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış. burun ucunun şişliği altı aya kadar devam edebilir ama takma zaten güzel:))

canım burnun şu an bile çok güzel. anlayamadığım ilerleyen zamanda düşüp şeklinin bozulmasındanmı korkuyorsun yada güzel olması yönunde bir değişimmi bekliyorsun? bence burnun çok güzel olmuş ve yüzüne çok yakışmış. burun ucunun şişliği altı aya kadar devam edebilir ama takma zaten güzel:))

ya ne biliyim ucu cok kalın glıo bide sanki kavis yokms gbi glıo korkuyrm byle kalın kalıcak dye burnm:(

Canım özel mesaj atamıyorum ne kadara ve hangi doktora yaptırdın burnunu acaba?
Güle güle kullan çok yakışmış yüzüne

Benim de bugün 22 gün oldu. Burnum çok şiş, seni hiç tanımayan insan anlayamıyor tabi ama bakışlarım bile şişliklerden dolayı bi farklı duruyor. Ucu top gibi benimde ve yanaklarıma dogru yayılıyor ödemi burnumun. O yüzden biraz sabretmemiz gerekiyor. İlk 3 ayda daha iyi oluyormus sonra 6 aya kadar da oturmaya başlıyor zaten burun. En azından şekli şemali çıkar ortaya biraz da. Kavisin belli olmaması tabiki de ödemden kaynaklanıyor. Neresiyle cok ugrastıysa doktor orası daha fazla şişiyormuş dogal olarak.

Oncelikle burnun cok guzel olmus.kalin gelmesinin sebebi sislikler.benim ilk zamanlar cok kalindi ve git gide inceliyo ucu ozellikle senin suan sis onlarin hepsi inicek oturucak.kavisin cok guzel olmus ben mesela boyle olsun istedm ama zamanla sisliklerim indikce daha kavislendi yani seninde oyle olucaktir eminim.22 gun burnunla ilgili yorum yapmak icin cok erken sende goruceksin 3 ay sonra cok degistigini.

eğer bu burunda kavis yoksa biz körüz demektir, eğer çok kavisli olması seni memnun edecekse bence yandan bakınca estetik burun olduğu anında anlaşılacak kadar kavis var burnunda, eğer daha fazla kavis olsa ve ben senin yerinde olsam sokağa çıkamazdım bu şekilde gayet iyi dua et daha fazla kavis olmasın

gerçekler acıdır....

Back
X