Suan hastaneden yaziyorum, dogum var :)

Dilekdevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
244
1
46
İsviçre
Kizlar size gecen gun demistim persembe gunum doluyo, kontrolum var diye.
Bugun sabah kontrol icin geldigim hastanede, yapilan test ve nst den sonra doguma karar verdiler cok mutluyum.
1 saat once fitil gibi bi ilac verdiler rahimden sanci icin, sancilar cok agir olmasada gelip gelip gidiyor.
Elimde telefon kendimi oyalamaya calisiyorum :)
Bugun yarin dogacak oglum insallah:nazar:
Cok heyecanliyim, birazcikda korku var nasil olacak diye.

Allah hepinimize yardim etsin, dogumdan sonra hemen yazamam belki ama kendimi iyi hissedince
O ilk bulusmayi heyecani anlaticam sizlere :3:

ayyyy canım Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.

Rabbim yardımcın olsun hayırla gerçekleşsin doğumun,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah.. şuan senin duaların kabul olur inş. benim gibi bebiş isteyenlerede dua etmeyi unutma nolurr

Bebegim pamuk oglum dunyaya geldi, gorseniz cok tatli cok seker,
Pamuk gibi elleri yumusacik yanaklari var :43:
Oglen 13:30 dan aksam 20:30 a kadar sanci cektim, ama en kotu en agir sanciyi aksam 7den sonra yasadim.
Suni sanci ama gorseniz nasil kivrandim.
21:30 da dogum odasina alindim, 22: 42 de dogurdum. :emir_bebek:
Bebeginizi direk gogsunuze yatirmalari, onun oyle icli icli aglamasi mukemmeldi.
Cok dua ettim rabbim isteyene de versin, her bebek ozlemi ceken kadin yasasin bu duyguyu diye.
Firsat buldukca yazicam.
Dualariniz icin sagolun.:nazar:

Oglen 13:30 dan aksam 20:30 a kadar sanci cektim, ama en kotu en agir sanciyi aksam 7den sonra yasadim.
Bebeginizi direk gogsunuze yatirmalari, onun oyle icli icli aglamasi mukemmeldi.
Cok dua ettim rabbim isteyene de versin, her bebek ozlemi ceken kadin yasasin bu duyguyu diye.
Firsat buldukca yazicam.

:nazar: maşallah, sağlıkla büyütün, darısı bize ... :nazar:

Firsat buldukca yazicam.

Ay canım benim ne güzel bir haber çok sevindim Allah yavrunuzu size bağışlasın.Sağlıklı,huzurlu,mutlu olun hep inşallah.

Back
X