- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.412
- 363
- Konu Sahibi Papatya129
Ben stajdan 1 yılımı tamamlayip master bahanesiyle istifa edip gitmiştim ruhsatımi zorunlu dersleri alamadığım için (burodan izin alamama sebebiyle baroda derse gidemiyordum olaya gel) 1 sene sonra aldım.
Stajını 2 farklı buroda tamamlayan çok arkadaşım var düşün taşın belki daha küçük bi büroya geçebilirsin daha normal şartlarda çalışan. Parası biraz azalır sanırım.
Hatta hatırlıyorum da yıllar önce tam da bu konuda (mobbing yüzünden stajdan istifa eden bir arkadaşımı anlattığım) bir yazı yazmıştım. Belki ilginizi çeker komik gelir
ilkyillar.wordpress.com
Stajını 2 farklı buroda tamamlayan çok arkadaşım var düşün taşın belki daha küçük bi büroya geçebilirsin daha normal şartlarda çalışan. Parası biraz azalır sanırım.
Hatta hatırlıyorum da yıllar önce tam da bu konuda (mobbing yüzünden stajdan istifa eden bir arkadaşımı anlattığım) bir yazı yazmıştım. Belki ilginizi çeker komik gelir

ARKADAŞLARINIZ SİZİ NASIL TANIMLAR? KERANACI.
En iyi arkadaşım Şuşu, bir buçuk ay önce Hoyrat Hukuk Bürosu’ndan istifa etti. Hoyrat Hukuk Bürosu, bir plazanın 8 katını kapatmış, avukat giysilerinde 3 renk kuralı getirmiş ve çaycılarına p…