nerede askerlık yapıyor hem uzulme mahkemeye falan veremez öyle kolay degıl o işler cnm uzulme sen hem uyumalısın bak sınavın var sımdı bır konuya uzuluyorsun yarın sınavın kotu gecerse uzuntu konun ıkıye cıkacak daha kotu olucaksın
bişey olmaz merak etme. artık bütün askerlerin telefonu yanında oluyor. abim kaç kez yakalandı. bi kaç arkadaşımın sevgilileri de yakalanmışlardı aynı seninki
gibi ama hiç birinin askerliğinin uzadığını duymadım. sen içini ferah tut. uyumaya çalış.
tekırdagda hımmm bızım memlekette yanı bısı olmaz merak etme askerıyede herkes ztn konusuyorkı telefonla komutan vermez öyle mahkemeye falan veremez ama uyarı falan verır uzatmaz askerlıgınıde belkı bı ıkı gun gec gondeırır o kdr bısı olmaz
Telefonla konuşmaya başlayalı tam 7 dakika oldu telefonunu komutan yakalayıp aldı.. mahkemeye verecekmiş herkesin telefonunu da toplamış.. askerliği de uzayabilir onu o kadar çok özlemişken ben..
kızlar delirmek üzereyim.. 1 saattir ağlıyorum yarın sınavım var sabah 7de kalkacağım ama ağlıyorum.. başıma ağrı girdi ççok kötüyüm.. onunla birdaha ne zaman konuşuruz bilmiyorum.. canı da yanıyordu hasta.. çok merak ediyorum.. askerliği uzarsa ne yapacağım ..
çok anım yanıyor ..(
geçmiş olsun canımbenimkide kullanamıyo telefon, yakalanırsam ceza almayayım diye, sanmıyorum bişey olacagını, seni üzmek istemem ama 7 gün hapis cezası verilebiliyomus ama insallah sadece korkutmak için söylemistir komutanı..
terhısıyle bırlıkte alır buyuk ıhtımalle dıye dusunuyorum ben
Bu askerliğini yaptığı yere ve komutanına bağlı bazı komutanlar hoşgörebilirken kimiside acımıyor..
Benim sevgilimde asker telefon kullanıyordu ama teslim etti,çok kişi ceza aldı çünkü.
İnşallah ceza almaz,eğer ceza alırsa askerliği uzar yada diskoya gönderirler.
Sen şimdi yarın ki sınavını düşün canım iyi haberlerini alırsın inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?