Suana kadar kac kilo aldiniz?

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Selam arkadaslar

Sizler suana kadar nekadar kilo aldiniz ve kacinci haftadasiniz?
Ben suan 22 haftalik hamileyim ve tam 15 kilo aldim. Önümüz de uzun zaman var devam almamak icin 1 aydir pilates yapip her 2 günde 1 saatlik yürüyüse gidiyorum ama yok nafile ... Doktor bebegimin 25 haftalik gözuktügünü söylüyor yani olmasi gerektiginden 2-3 hafta büyük bilmem oyüzden olabilirmi..

Varmi benden fazla veya benim kadar kilo alan :(

ben de 10 kilo almışım doktorum kızdı.cok fazlada yemiyorum aslında ama bundan sonra dikkat etmem gerek:49::49::49:

Selam arkadaslar

Sizler suana kadar nekadar kilo aldiniz ve kacinci haftadasiniz?
Ben suan 22 haftalik hamileyim ve tam 15 kilo aldim. Önümüz de uzun zaman var devam almamak icin 1 aydir pilates yapip her 2 günde 1 saatlik yürüyüse gidiyorum ama yok nafile ... Doktor bebegimin 25 haftalik gözuktügünü söylüyor yani olmasi gerektiginden 2-3 hafta büyük bilmem oyüzden olabilirmi..

Varmi benden fazla veya benim kadar kilo alan :(

buarada bebeğin önde gitmessi kilo çok aldığından olabilir bi kitapda öyle okumuştum gebelik şekerin çıkabilir buda bebeğin kilolu doğmasına sebeb olur sen ekmeği şekeri tuzu unu kesmelisin bence

buarada bebeğin önde gitmessi kilo çok aldığından olabilir bi kitapda öyle okumuştum gebelik şekerin çıkabilir buda bebeğin kilolu doğmasına sebeb olur sen ekmeği şekeri tuzu unu kesmelisin bence

Canim ben bütün tahlilleri yaptirdim bu hafta.. Seker, tansiyon vs. Hersey tamamen normal cikti kendimde de hic bir sorun hissetmiyorum. Az kilo alipta rahat bir hamilelik geciren annelere cok imreniyorum öyle tatli tuzlu gibi seyleri de hic yemiyorum neredeyse aksine asiri sekilde ananas ve portakala diüstüm son 1 aydir.. 3. aydan sonra hamur isini cok yemistim ama bir ara..

Bu sabah tartıldım 7,5 kilo almışım..23+2 yiz bugün...Daha ne kadar alacaz acaba

bence gayet normal almissin özellikle benim gözümden bakinca böylede devam edersin umarim

ben de 10 kilo almışım doktorum kızdı.cok fazlada yemiyorum aslında ama bundan sonra dikkat etmem gerek:49::49::49:

benim arkadas 20. haftada 5 kilo almis doktor kovmaktan beter etmis sadece 5 kilo icin... her doktor farkli birsey söylüyor bana göre yine cok iyisin

22 haftalığım 8 kılo almısım durduramıyorum kendımııııı

:32::32: hangimiz durdurabiliyoruz ki bebis asagidan tekmeleyip duruyor sonra, tamam yine dikkat etmemiz lazim ama kurban olsun annesi onlar yeterki saglikli dogsunlarda :39::39:

arkadaşlar sırf molar olsun diye yazıyorum evet hamileyim diye abartmaya gerek yok ama kilo alıyorum diyede stres yapmayın boşuna ben ilk hamileliğimde toplam 25 kilo aldım evet çok fazla biliyorum ama 2 sene sonra gramı bile kalmadı şuan 7 kilo filan aldım ama üstünde durmuyorum.

21. Haftamda 13kg. Almıştım.drum uyardı napcaz çok hızlı gidiyorsun dedi.neyse ki iğneleyici,alaycı veya sinirli bi tavırla değildi konuşması.yoksa ters teperdi bende.her zaman kilo problemim olmuştur hatta şu an ki kilomun çok daha fazlasını görmüştüm daha önce tartıda.drum henüz hamileliğin yarısındasın bu hızla gidersen bi 20 kilo daha alırsın bişeyler yapmalısın dedi.ekmeği yarıya indir, tatlıyı tamamen kes dedi.yapmaya çalışıyorum.şimdiye kadar düşük riski,amniyosentez vs bi sürü terslikten dolayı çok hareketsizdim.bulantım hiç olmadı ama mide yanmalarımı bastırmak için hep azar azar bişeyler yemek zorunda kaldım sürekli . Artık yürüyüş ve yogaya başladım.tansiyonum normal, umarım şeker yüklemesinde de problem çıkmaz.

bence gayet normal almissin özellikle benim gözümden bakinca böylede devam edersin umarim

benim arkadas 20. haftada 5 kilo almis doktor kovmaktan beter etmis sadece 5 kilo icin... her doktor farkli birsey söylüyor bana göre yine cok iyisin

:32::32: hangimiz durdurabiliyoruz ki bebis asagidan tekmeleyip duruyor sonra, tamam yine dikkat etmemiz lazim ama kurban olsun annesi onlar yeterki saglikli dogsunlarda :39::39:

evet öyle canım gerçekten amann napalım dikkat ediyoruz ama gene alıyoruz bebıslerımız sağlıklı olsun yeterki verilir kilolar :)

Merhaba kızlar, 67 kiloyla hamile kaldım şu an 71 im. Dr. um çok iyi olduğunu söyledi, yememe içmeme dikkat etmeye çalışıyorum, canımın istediğini fazla abartmadan yiyorum gene ama günde en az 1 saat hafif tempolu yürüyüşler yapıyorum, tavsiye ederim..
Bebişimin sağlığıda çok iyi şükürler olsun..

bende 63 ile başladım ve şuan 74 kiloyum. moralim günden güne bozuluyor. kimbilir doğuma kadar kaç kilo olucam :((

Canim hic bozma moralini stress yapma kendine.. Tamam ben de bazan kendimi birakiyorum aynaya bakmak bile istemiyorum ama her insanin vücudu ve bünyesi ayni degil. Cok az kilo alanlar genel de zaten hamile kalmadan önce de ne kadar yesede kilo alamayan kisiler. Hareket et imkanin varsa birazda yediklerimize dikkat ederek atlaticagiz insallah.
Yarin bebislerimizi kucagimiza aldiktan sonra bi spora baslayinca veririz bu kilolari ömür boyu sürecek degil ya :)

Canim hic bozma moralini stress yapma kendine.. Tamam ben de bazan kendimi birakiyorum aynaya bakmak bile istemiyorum ama her insanin vücudu ve bünyesi ayni degil. Cok az kilo alanlar genel de zaten hamile kalmadan önce de ne kadar yesede kilo alamayan kisiler. Hareket et imkanin varsa birazda yediklerimize dikkat ederek atlaticagiz insallah.
Yarin bebislerimizi kucagimiza aldiktan sonra bi spora baslayinca veririz bu kilolari ömür boyu sürecek degil ya :)

doğru söylüyosun canım yaa biraz olsun içime su serptin. günlük 20 dk yürüyüşüm var. öğretmenim ve neredeyse sürekli ayaktayım. doktorla 3 hafta önce randevum vardı 71 dim. her haftaya 1 kilo aldım ve bu cumartesi kontrolüm var doktor ne diyecek çok merak ediyorum. aşırı tatlıya yüklendim. çok canım istiyor. hatta dondurma sezonunu bile açtım :) demir ilacı kullanıyorum oda beni çok acıktırıyor. sabah 6 da kalkıyorum karnım gurul gurul. 7 de okula vardığımda yiyorum bi bakıyorum 2 saat sonra yine acıkmışım. tekrar yiyorum eve geliyorum yine karnım gurul gurul. kaç öğün yiyorum bilmiyorum ama çok ta acıkıyorum.
4 aydan sonra bebişler bize yemek yeme fırsatı bile vermeyecekler. inşallah o zaman dediğin gibi sporla beraber vericez kiloları. tek umudum bu açıkçası :))

Çok minik birşeydim zaten hamilelik yaradı :9: 41 kilo ile hamile kaldım şuan 50 kilo 750 gr :) toplamda 9 buçuk falan

bende 44 le hamile kaldim suan 57 yim 13 kilo almisim 25+0 dayim minik kuşum saglikli olsunda ben kiloya raziyim :)

Kizlarr zaten cok zayif hamile kalmissiniz ne güzel bence dogumdan sonra kilo falan vermeye hic zahmet etmeyin, eger boyunuzda uygunsa ideal kilonuzda olursunuz ne güzel :)) cok sanslisiniz

doğru söylüyosun canım yaa biraz olsun içime su serptin. günlük 20 dk yürüyüşüm var. öğretmenim ve neredeyse sürekli ayaktayım. doktorla 3 hafta önce randevum vardı 71 dim. her haftaya 1 kilo aldım ve bu cumartesi kontrolüm var doktor ne diyecek çok merak ediyorum. aşırı tatlıya yüklendim. çok canım istiyor. hatta dondurma sezonunu bile açtım :) demir ilacı kullanıyorum oda beni çok acıktırıyor. sabah 6 da kalkıyorum karnım gurul gurul. 7 de okula vardığımda yiyorum bi bakıyorum 2 saat sonra yine acıkmışım. tekrar yiyorum eve geliyorum yine karnım gurul gurul. kaç öğün yiyorum bilmiyorum ama çok ta acıkıyorum.
4 aydan sonra bebişler bize yemek yeme fırsatı bile vermeyecekler. inşallah o zaman dediğin gibi sporla beraber vericez kiloları. tek umudum bu açıkçası :))

Suan havala cok soguk tamamen kar var yürüyüse gidemiyorum ama günlük 1 saat 15 dk pilates yapiyorum..
Evdeyim ben doguma kadar calismiyorum doktor tavsiyesi üzerine oyüzden senin kadar hareket edemiyorum ev isi-pilates disinda.
Ögretmenmissin birde yani stressli bir meslek dikkat et kendine :)
Ben tatli istedigim zaman meyveye yöneltiyorum direk kendimi dayanabildigim kadar :1: zaten meyve ve peynir-süt-hamur isine cok düstüm.. Hayirlisi olsun bakalim kilo konusunu veya kendimden daha az kilo alan bayanlari düsünmek yerine bebegimin cicilerine falan kafa yoruyorum. Ikinci hamileligimiz de daha tedbirli davraniriz artik:13:

Back
X