Şuanda icindekileri püskürtmek mi? Yoksa zamana bırakmak mı? :(

betul0123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
76
12
623
İstanbul
Kızlar merhaba
Lütfen bana yardımcı olun kafam o kdar karısık ki ne yapacagımı bilmiyorum. 2 yıllık bir iliskm vardı. Bundan 2 hafta önce bitti hemde sebepsiz yere. Aslnda onun kendince sebepleri vardı. Cunku ailesi beni onaylamıyodu hos benimkilern onaylcagnıda mechuldu ama ben onun icin herseyi göze alabilirdim kabullendirirdm dogru düzgn bi isi olduktan sonra. Beni kabul etmeyislerinin nedenide benm mltyalı olmam. Ama beni 1 kere bile görmediler yargısız infaz yaptılar. Konustu ailesyle sen nasl istiyosan demsler ama ileride iclerinin buruk olcagnı düsünyomus tabi bunları bana söylemiyo ben ayrıldıktan sonra ogreniyorm. Sırf malatyalym diye istemediler oysaki ünivrste bitirms aynaya baktgmda dogru isler yapıyosun diyorm kendme. vicdanı her zaman rahat olan bi insanm. Kendi ogullarını okutmadılar. Hayatla mücadelesi olmayp kolayı secen bi evlat yetstirdler ama kendilerine toz kondurmadılar.

Cok kıskanclk vardı. Hem bende hem onda. Aslnda bizi yıpratan belkide buydu. Askere gitti bekledim 15 ay. Basımı kaldırıp birine bile bakmadım. Geldi ve 6 ay sonra ayrldk. Gel git yasadık cogu zaman ama hep tatlıya baglandı. Cunku seviyoduk hemde cok. :(

Simdi onun face sifresni buldum ve bi kz arkadsyla yazstklarnı okudum. Bunlarıda zaten ozaman ögreniyorm.
Boyu uzun yanına yakısmadgmı söylems bazı insnlar. O 1.90larda ben 1.70. Yanına at gibi kız lazımmıs onun oyle diyolarms. Etrafn baskısına dayanamamıs.
Dn esyalarını napym dye sordum esylardan kastım askerde yazdıklrı mektplar fln. İstedgni yapablrsn dedi. istersen yollym ümitlerini yalancılklarını gör dedim dicek biseym yok dedi kendnden ödün vermiyo suanda yani. Sonrada o arkadsyla konusmus sanki ben ümit mi verdim dems . Evt ümit verdi dogmams cocugun ismini bile koydu hergün karım olcaksn dedi. Simdi kendini kandırıyo insanlara karsı kendini büyük gösteriyo.

Benim sizlerden destek almak istedigm konu su: Ona icimdekileri yazıp yollym mi yani sfreni buldum herseyi okudum deyp silmek mi iyi olacak yoksa hic bisey yapmadan daha da cok gözümde alcalmasını mı beklemem gerekiyor. Pisman olduktan sonra ona bunları söylemem mi grekiyo. Hos bi kere uzun uzun yazp yolladm ayrıldgmz gün o yazdklarmdan sonra sigaraya baslams. Bide hala beni seviyomus. bi tarafı onsuz yapamıyosun oglum haline bak diyoms diger tarafı olmaz engeller var diyomus. Beni süpheye düsürende bu. Ne yapmam gerek sizce cok üzülyorum hic iyi degilim:( :( :(

malatyalısın diye çocuğun ailesi basta istememiş sana yansıtılan her ne kadar siz bilirsiniz olursa olsun istenmemişsin onun o ailesi tarafından böyle insanlardan ciddi şekilde iğreniyorum
bu çocukğun aklına yatmış ayrılmış sen pişman olmamak için ilerde içini dök yaz lakin barışma, arkadaşlarının saçma sapan yorumlarına bile aklına ayrılık yatmış çocuğuyn daha ne olsun, içindeki herseyi adeta vur onun yüzüne neyin ne olduğunu görsün bana kalırsa, ne garip şeylerden nelerr yapıyo bu insanlar ya

Sormayın iste ne kadar sacma aslına bakıldıgında. Ama gercek bu. Beni süpheye düsüren sey onsuz yapamıyorum demesi. Kafam karısıyo hani bunu bana söylemis olsaydı inanmazdm belkide ama benm yazılanları okudugumu bilmiyo.
Ona ayrıldgmzn ilk gününde yazdm bir suru sey kendnden utanması icin ki utandıda hatta buna vercek cevabı bile olmadı. Ama suanda onu bir daha yapabilir mym bunu bilmiyorum. Aynı seyleri bir daha yasayacak kadar güclü olabilecegmi sanmıyorum :/

Malatyalı olunca ne oluyormuş ki, hepimiz insanız sonuçta, onlar kendilerine baksınlar bi önce, belki kendisi istemiyordu, anlatmışsın zaten, ailesini bahane etmiş olabilir diye düşündüm ben, demek senin boyun kısaymış, at gibi kız lazımmış ona, iyi o zaman gitsin bulsun at gibi kız kendine, bulmuş da, yazışmalarını okudum diyorsun, bırak bence ne hali varsa görsün, Allah'a havale et, uğraşmaya değmez inan ki, erkekler nankör, kıymet bilmiyorlar, çabalamana değmez, o seni kaybettiği için üzülsün.

Eğer ki söyleyecek sözün varsa söyle.. Ne hissediyorsan, onun yüzüne neyi söylemek istiyorsan söyle içinde kalmasın.. İyileri de kötüleri de.. Ama sırf ailesinin saçma sebebi nedeniyle sevdiği insandan -üstelik bir erkek olarak- vazgeçiyorsa ondan hiç bir şey bekleme.. Söyleyeceklerini söylerken de bunu sık sık tekrarla.. Bunları senden bir şey beklediğim için değil, bana yük kalmasın diye söylüyorum diye ekle konuşmanın içine.. Ya da yaz.. Yazmak her zaman daha kolaydır.. Acele etme.. Günler sürebilir yazdıkların.. İçini rahatlatana kadar yaz..

Tüm bunlardan sonra, beklentisiz bir şekilde ona söylediklerinden sonra düşünür taşınır ve seninle birlikte olmak istediğine karar verirse denemekten zarar gelmez.. Çünkü bir sevgi var ortada anladığım kadarıyla.. Karşılıklı bir sevgi.. Ama baktın karşındaki hala aynı insan, hiç adım atmıyor sana doğru, o zaman bırak gitsin.. Zor bunlar biliyorum.. Söylenilen kadar kolay uygulanmıyor.. Ama zaten siz bitirmişsiniz.. En zorunu görmüşsün..

Umarım mutlu olursun... Seni mutlu edebilecek biriyle olursun...

Unutamıyorum demesine ben pek inanamadım doğrusu. Malatyalı olduğun içi ayrım yapmaları da iğrenç olmuş. Malatyalıların neyini duymuşlar ki böyle konuşuyorlar? Sana tavsiyem içindeki her şeyi söylemen. Arkadaşlarının lafından çok çabuk etkilenen salak bir tipe benziyor. Arkadaşlar bazen eleştiri yapabilir oğlum bunun boyu kısa falan gibi ama onun hemen seni savunması lazımdı. Ben erkek olsam kız arkadaşıma kesinlikle laf söyletmem. Hani bir laf vardır ya sen mi koynuna alacaksın o hesap. Benim ev arkadaşım daha yeni evlendi kız 1.54 ya var ya yok oğlan 1.85. Millet ay bunlar nasıl sevişecek espirisini bile yaptılar ama milletin gözüne soka soka el ele tutuşarak geziyorlar. Yani senin anlayacağın seni ezdirmemeliydi.

Kızlar merhaba
Lütfen bana yardımcı olun kafam o kdar karısık ki ne yapacagımı bilmiyorum. 2 yıllık bir iliskm vardı. Bundan 2 hafta önce bitti hemde sebepsiz yere. Aslnda onun kendince sebepleri vardı. Cunku ailesi beni onaylamıyodu hos benimkilern onaylcagnıda mechuldu ama ben onun icin herseyi göze alabilirdim kabullendirirdm dogru düzgn bi isi olduktan sonra. Beni kabul etmeyislerinin nedenide benm mltyalı olmam. Ama beni 1 kere bile görmediler yargısız infaz yaptılar. Konustu ailesyle sen nasl istiyosan demsler ama ileride iclerinin buruk olcagnı düsünyomus tabi bunları bana söylemiyo ben ayrıldıktan sonra ogreniyorm. Sırf malatyalym diye istemediler oysaki ünivrste bitirms aynaya baktgmda dogru isler yapıyosun diyorm kendme. vicdanı her zaman rahat olan bi insanm. Kendi ogullarını okutmadılar. Hayatla mücadelesi olmayp kolayı secen bi evlat yetstirdler ama kendilerine toz kondurmadılar.

Cok kıskanclk vardı. Hem bende hem onda. Aslnda bizi yıpratan belkide buydu. Askere gitti bekledim 15 ay. Basımı kaldırıp birine bile bakmadım. Geldi ve 6 ay sonra ayrldk. Gel git yasadık cogu zaman ama hep tatlıya baglandı. Cunku seviyoduk hemde cok. :(

Simdi onun face sifresni buldum ve bi kz arkadsyla yazstklarnı okudum. Bunlarıda zaten ozaman ögreniyorm.
Boyu uzun yanına yakısmadgmı söylems bazı insnlar. O 1.90larda ben 1.70. Yanına at gibi kız lazımmıs onun oyle diyolarms. Etrafn baskısına dayanamamıs.
Dn esyalarını napym dye sordum esylardan kastım askerde yazdıklrı mektplar fln. İstedgni yapablrsn dedi. istersen yollym ümitlerini yalancılklarını gör dedim dicek biseym yok dedi kendnden ödün vermiyo suanda yani. Sonrada o arkadsyla konusmus sanki ben ümit mi verdim dems . Evt ümit verdi dogmams cocugun ismini bile koydu hergün karım olcaksn dedi. Simdi kendini kandırıyo insanlara karsı kendini büyük gösteriyo.

Benim sizlerden destek almak istedigm konu su: Ona icimdekileri yazıp yollym mi yani sfreni buldum herseyi okudum deyp silmek mi iyi olacak yoksa hic bisey yapmadan daha da cok gözümde alcalmasını mı beklemem gerekiyor. Pisman olduktan sonra ona bunları söylemem mi grekiyo. Hos bi kere uzun uzun yazp yolladm ayrıldgmz gün o yazdklarmdan sonra sigaraya baslams. Bide hala beni seviyomus. bi tarafı onsuz yapamıyosun oglum haline bak diyoms diger tarafı olmaz engeller var diyomus. Beni süpheye düsürende bu. Ne yapmam gerek sizce cok üzülyorum hic iyi degilim:( :( :(

canım benım zamana bırak sen ne kadar ustelersen kaçacaktır ve sunuda unutma seven insan o şöyle demiş bu böyle bunları düşünür mü? sakın şifreyı buldugunu deme...

Hepinize teker teker cok tesekkür ederim. Tek dilegim tabiri caizse köpekler gibi pişman olması.
Ona zaten ayrıldgmzda 1 sayfa dolusu seyler yazıp yollamıstm. Degmezmissn fln filan gibilernden. Simdi yazmak istememdeki amac sifreni buldum herseyi biliyorum artık demekti ama buldugumu ve okuduklarımı söylememeye karar verdim. Raylar biraz daha yerine oturunca anladım ki bunu benm ona söylemem biseyi degstirmcek aksine ilerde pisman bile olmycak belki. olsada yüzü olmcak pisman oldugunu ben bilemcm. Varsın simdilik hic biseyi bilmiyorum sansın.
Kndime hasta gözüyle bakyodum ama anlıyorum ki hasta degil yastaym. Ve bu yasta elbet bi gün biteck. Ama benm yasım bittiginde onun yasının baslaması da temennmdir..

Back
X