Valla benim sevgilim yok fakat bu soruyu 7 sene birlikteliğin ardından ayın 7sinde ayrıldığım adamı düşünerek cevaplayım en iyisi...
Niye geldin lan niye... ben ağlarken sana yalvarırken bir damla göz yaşıma uykusuz gecelerime telefonla aramalarıma dil dökmelerime aldırmadan adamlıktan yoksun bir şekilde kibarca beni s...r eden sen değilmiydin..??
7 senedir üzerime basıp gecmelerine küçük görmene 30 tane adamın içinde bana bağırıp peşkeş cekmelerine
köpek gibi sevgime bu ihaneti yapan sen değilmiydin...??? şimdi ne istiyorsun ya söylesene sen bu kalbi onarabileceğinimi sanıyorsun kimse onaramaz bu kalbi... yaşamıyorum ki ben düzeltemiyorum ki hayatımı gidişatımı... kaderim kitlenmiş gibi hergün yeni bir umutla uyanmak ne demek biliyormusun sen...??? aman sen iyi ol hak denen seyıde helal ettim ben sana sen ne kadarda hak etmesende
seni suçlamıyorum ben aslında kendimi suçluyorum ben en çok kendi aptallığıma yanıyorum niye böyle olduğuma niye hiç sevilmediğime senin yarattığın boşlukta önemli değil be güzelim beni doguran anada beni terketti onun bosluguda duruyo gobegimde 30 senedir... sevgimi kaldı bende.. bende acınacak bir hal kaldı sadece...