- Konu Sahibi evli_mutlu_cocklu
-
şuan allahıma şükürler olsun çok mutlu evliliğim var hiç sorun yok diil illaki sorunlar var ama eşimle tartışmaya girdiğimzde ayrılmayı düşündüğüm zamanlar oldu tabi psikolajik olarak yapabilirmiyim onu bilmiyorum o anki sinirle düşündğüm olmuştu ve çok korkuyorum evliliğimn bitmesinden benim asıl merak ettğim şuan bakıyorum çevreme bir heycanla evlenip düğün hazırlığında olan tanıdıklarım 2 ay ne biliym 3 ay sonra ayrıldık diyolar vee hiç abartısız okadar çokkki boşanan olmasa sallantıda olan var ayrıldı ayrılacaklar eskilere bakıyorum yani annelerimize babalarımıza annem çok şeyler çekmiş çok zor günler yaşamış küçük bir evde kayınpeder kaynı elti çoluk çocuk yiğen vs bile kaldıkları olmuş şuan bana kaynanam bir haftalığına gelse bana öyle bi batıyoki annem ve onun yaşındakiler kaynanalarından neler çekmişler anneme bazen diyorum kaynanam böle yaptı diye hep haksız buluyo beni ne var yani nolmuş yani olacak okadar o senin annen vs. yaşadıklarının yanında hiç görüyoo hakllı diye düşünüyorum kısacasıı günümüzn evliliklerin ksa olması neden tartışmak istedimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?