Şubat 2011 Asker Yolu Bekleyenler

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
Kızlar herkese merhaba,şubat 2011 de sevgilileri askere gidecek olan kızlar buyursun,sohbet edelim,dertlerimizi paylaşalım...

sanırım 91/1 gidio askerin benimkide 2010 aralıkta gitti 90/4 nasıl gecio cnm ayrılık vakti gelio zor olur heralde özelliklede ilk gün

zatenn gittigi günn en zr günn sonraları ne zamn arıcak falan die gecio acemi birligindeyken pek arayamaz 5 10 dk tabi her yerde aynı olmayabilir bnmki simdi usta birliginde diyarbakır silvanda telde soktu sabahları msjlasıoruz aksamları 30 40 dkda knusuoruz cok iyi oluo ama acemide zordu

zatenn gittigi günn en zr günn sonraları ne zamn arıcak falan die gecio acemi birligindeyken pek arayamaz 5 10 dk tabi her yerde aynı olmayabilir bnmki simdi usta birliginde diyarbakır silvanda telde soktu sabahları msjlasıoruz aksamları 30 40 dkda knusuoruz cok iyi oluo ama acemide zordu

bi haber verebilse taburunu bölüğünü falan cok iyi olur...nasıl olcak bilmiorum:(( acemiliği 1 ay zaten napalım dayanıcaz canım:))

acemilik bir ay deilki iki bucuk ay meslekciye ayrılırsa eger bir ay canım degisebilioda gerci.

belki gülüceksin bilmiorm diye canım ama meslekçi deyip duruo insanlar ne demek oldugunu bile bilmiom daha :((

bizimde ısparta merkeze düştü çok zor günler bekliyo bizi:43:

moral bozma sakınn hissettirme sevdigine de :( destek olmamız lazım cnm

belki gülüceksin bilmiorm diye canım ama meslekçi deyip duruo insanlar ne demek oldugunu bile bilmiom daha :((

olurmu hic canım alısıcaksın zamanla bende ilk zamanlar hic bisey bilmiordum meslekci derken sunu kastettim yani bildigin meslekler askerdede yapılanlar berber mesela ahsı mesela söfor mesela tamirci bunun gibi meslekci olmak isteyenler askerdeyken sınavlara girio hangisinde tecrübesi varsa benimki sivilde oto tamircidi sınavlara girdi kazandı meslekci oldu simdi tamircilik yapıo askerdeken atölyesi var yani meslekci secilenlerde bir ay acemilik yapıo sonra dagıtım oluolar

olurmu hic canım alısıcaksın zamanla bende ilk zamanlar hic bisey bilmiordum meslekci derken sunu kastettim yani bildigin meslekler askerdede yapılanlar berber mesela ahsı mesela söfor mesela tamirci bunun gibi meslekci olmak isteyenler askerdeyken sınavlara girio hangisinde tecrübesi varsa benimki sivilde oto tamircidi sınavlara girdi kazandı meslekci oldu simdi tamircilik yapıo askerdeken atölyesi var yani meslekci secilenlerde bir ay acemilik yapıo sonra dagıtım oluolar

cnm özel msj attım ama geldi mi sana?

geldi canım ama 10 dkda bir mesaj yollayabiliorum o yüzden cvp veremedim k.bkma
yoo önemli degilll :)))

Back
X