şubat anneleri 3. Hediye çekilişi

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
MERHABA ARKADASLAR
BİRBİRİMİZİ ÖMÜR BOYU HATIRLAMAK ADINDA Bİ TOPİĞİMİZ VARDI....ORADA SUAN 3.ÇEKİLİŞ HAZIRLIKLARI VAR....FAKAT ESKİ BİR TOPİK OLDUGUNDAN ÇOĞU KİŞİ BAKMIYOR OLUP BU CEKİLİŞTEN HABERDAR ETMEK İÇİN TEKRAR BİR HATIRLATMA YAPMAK İSTEDİM...KATILMAK İSTEYEN ARKADASLAR 5 KASIM PERSEMBE GÜNÜ KATILIM SONA ERECEKTİR....
VE PERSEMBE AKŞAM SAAT:22:00'DE CEKİLİŞİMİZ NOTER HUZURUNDA YAPILACAKTIR :)))
İLGİLENEN ARKADASLAR BİRAN ÖNCE TOPİĞİMİZİ ZİYARET EDİNİZ BEKLİYORUZ....
BU ARADA İSTERSENİZ BURADAN DEVAM EDELİM,İSTERSENİZ ESKİ TOPİKTEN....a.s.

bıras daha beklesekmı arada gıren arkadaslarımız var.eskısı kadar gorusemıyoruz belkı ama hıcbırını unutmadık .azda olsa beklıyelım .eskı topıkte lıste var devm eden ordan takıp edelım burayı onlar henuz bılmıolar.benım fıkrım ama bu sadece.konu selmanındı.o yonlendırsın hepımızı .ben bıle eskısı kdr kk yı takıp edemıorum en azından selma herkese msnden ulasabılır.yada tum eskı arkadaslara kucuk bı maılle duyuralım .buraya gıremeyenler en azından maıllerını okurlar.

bıras daha beklesekmı arada gıren arkadaslarımız var.eskısı kadar gorusemıyoruz belkı ama hıcbırını unutmadık .azda olsa beklıyelım .eskı topıkte lıste var devm eden ordan takıp edelım burayı onlar henuz bılmıolar.benım fıkrım ama bu sadece.konu selmanındı.o yonlendırsın hepımızı .ben bıle eskısı kdr kk yı takıp edemıorum en azından selma herkese msnden ulasabılır.yada tum eskı arkadaslara kucuk bı maılle duyuralım .buraya gıremeyenler en azından maıllerını okurlar.

canım dogru söylüyorsunda tabiki hiç kimseyi unutmadık...cok fazla beklersek bayrama denk geliyor ozaman bayramdan sonraya kalacak buda var yani....bu topiği acmamızın sebebide hatırlatma amaclı zaten...bu arada evet konu selmanında zaten konusarak fikir alısverişi yaparak karar verdik anlayacagın...email atsakta pc yi acıpta emailini okuyan insan zaten kk ye girer muhakkak :)))
neyse bide face den duyururuz...

Burdaki sıralama eski sıralamamızla aynımı olcak canımm. birde bencede 5 ni geçmesin ki cicilerimizi bebeişlerimize bayrama giydiririz hemde tram yerinde olur bencede geciktirmenin bir anlamı yok buda benim fikrim tabiii.

aynı canım eski sıralamayla...bu topiği acmamın sebebi diğer topik eski oldugundan belki girilmez diye düşünerekten haber vermek amaçlı oldu....belki sayımız artar....evet işte bayrama kalmamak lazım bencede....

Arkadaslar buradan hatırlatmıs oluyoruz ÇekılıŞı fakat dıĞer topıkten devam edıyoruz adını yazdırmak ısteyenler o topıĞe mesaj yazsın....(bırbırımızı ÖmÜr boyu hatırlamak ıÇın)topık adı budur

Back
X