şubat anneleri buluşmalar ...

ozlemzafer

Çınar'ım kollarımda...
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
803
0
96
Kocaeli
Şubat anneleri artık bütün buluşmalarımızı bu topikde yayınlayalım ...

İyi seyirler

buyrunnnnnnnnn

süper resimler bebişlerde iyice büyümüş maşallah analarınada kuzularına da ...
ee kızlar anlatın nasıldı ..
mavi gömlekli olan pınar dimi.
lila lı olanda melek galiba.

vaaaaaaaaaaaay süper çıkmışsınız hepiniz :lepi:bebişlerimizde hepsi birbirinden tatlı olmuşlar büyümüşler maşallah ne kadar imrendim size bol bol buluşun bizde sizin resimlere bakarızne güzel

elıne saglık ozlemcım cok guzel resımler bu arada gormemıstım ya masallah bebıslerımıze nazar degmesın

Teşekkür ederiz kızlar çok güzel bir gündü gerçektende 4 çocukla dışarıda uğraşmak zor olsada keyifli bir gün geçirdik ve çok güzel ciciler aldık hediye olarak hediye resimlerimizide hediyeleşme topiğine ekleriz

ya çok güzelsiniz hepiniz bebişler ayrı güzel anneleri ayrı..çok beğendim...boshayallersmile valla siz buluşun ohhh biz bakalım olmuyo amaaaa...

ayyyy çook güzel
kıskandım şimdi ya of:(
maaşaalah bebişlere ve annelere
çok şekersiniz çoook:)

Gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş.Resimlerine bile bakmak çok zevkli oluyor,bir arada olmak daha güzeldir eminim.Ne muhabbet olmuştur....Bebişlerin hepsi birbirinden tatlı maşallah..
Bu site bize çok güzel arkadaşlar kazandırdı bence.Kurucuların emeğine sağlık...

çok güzel bi gündü bizim kızlardansa erkekler yaramazdı heheh
kı mız verilmez valla
en kısa zamanda yenisini yapalım kızlar
resimler bendede var akşama eklerim inş.

cok guzel resımler hepınızı tebrık ederım bebıslerde cok buyumus ve cok guzelller annlerde yakıyor ortalıgı ınsalllah ıstanbul anadolu yakasında bulusma olur bende gıderım

Back
X