şubat anneleri buluşmalar ...

valla bir ara ecenazla baya bi bakıştılar,agulaştılar..ecenaz daha hastaydı fazla keyfi yoktu. iyi olsaydı nasıl olurdu bilmem :) amma bizim oğlan duramıyo yerinde ecenazın suçu yok. sonra ben olaya el koydum dünür merak etme sen ;)

neeee demek acenazla...hımmm..ayol öyle senmiel atcan olaya...söyle ogluna fingirdemesin..aaa kayseriye geliriz valla...alsanaalsanasmile lülülülülülü

Bulusun bulusun bizim de burda içimiz gitsin :umursamaz:

Allah tan resimler varda orda olmus kadar oluyoruz baktikça
hepsi super resimlerin sizlerde harikasiniz canlar

evet evet kımde olucak 2. bulusma ?

Oy maşallah herkese. Alem şu bebişelri yaaa

Ayy ben çok istiyorum ikinci buluşma bende olsun. Lütfeeennn

aslında bende buluşalım yazacaktım Zeynep ama Havva gelemiyor o zamanda.kızlarada uyar ise Havvada buluşalım ben Havva ilede tanışmayı çok istiyorum 1 yıl olacak konuşalım ama daha gül endamını göremedik.

aslında bende buluşalım yazacaktım Zeynep ama Havva gelemiyor o zamanda.kızlarada uyar ise Havvada buluşalım ben Havva ilede tanışmayı çok istiyorum 1 yıl olacak konuşalım ama daha gül endamını göremedik.

Canım yaaa. Ben Zeynebe de yazdım geçen. İstanbula 3 sene önce taşındım ben. Ulaşım konusunda sıkıntılar yaşıyorum hala. PO yüzden bir yere hep eşim götürüyor. Onu ikna etmek de her zaman mümkün olmuyor. Zeyneb e de bu yüzden gidemedim. Eşimi götürmeye ikna edemediğim için. Doğumdan önceki Aminönü buluşşmasına da okuldaki kurs yüzünden gelememiştim. Özelde öğretmenim ben. O kadar yoğun çalışıyoruz ki eve bile her akşam iş getirdiğim oluyo. Bunların hepsini topladığımda asosyal biri olacağım yakında :)))))
Şaka bi yana. eğer istiyosan sende de buluşabiliriz. Kocişi ikna edemezsem bile bi şekilde gelirim canım. Ben öyle merak ediyorum ki herbirinizi...

Kızlar Zeynep temmuzda katılabiliyormuş. Onsuz bir buluşmada düzenlemeyelim diyorum ben. bekleyelim onun müsait olmasını ne dersiniz?

inşallah ben bu sefer katılabilirim.

Canım yaaa. Ben Zeynebe de yazdım geçen. İstanbula 3 sene önce taşındım ben. Ulaşım konusunda sıkıntılar yaşıyorum hala. PO yüzden bir yere hep eşim götürüyor. Onu ikna etmek de her zaman mümkün olmuyor. Zeyneb e de bu yüzden gidemedim. Eşimi götürmeye ikna edemediğim için. Doğumdan önceki Aminönü buluşşmasına da okuldaki kurs yüzünden gelememiştim. Özelde öğretmenim ben. O kadar yoğun çalışıyoruz ki eve bile her akşam iş getirdiğim oluyo. Bunların hepsini topladığımda asosyal biri olacağım yakında :)))))
Şaka bi yana. eğer istiyosan sende de buluşabiliriz. Kocişi ikna edemezsem bile bi şekilde gelirim canım. Ben öyle merak ediyorum ki herbirinizi...
tamam o zaman 2.buluşma havva da olsun opuyorumnanaktan
Kızlar Zeynep temmuzda katılabiliyormuş. Onsuz bir buluşmada düzenlemeyelim diyorum ben. bekleyelim onun müsait olmasını ne dersiniz?

inşallah ben bu sefer katılabilirim.
ayy çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için. çok önemli olmasalar inanın iptal ederdim ama ekemeyeceğim ve önceden verilmiş sözler maalesef. neyse temmuza az kaldı Allahtan Şeniz

kayseri

kızlar ya aklıma süper bir fikir geldi. bana göre süper yanii..

yaz bitmeden, hatta bu buluşmamızı inönü parkında yapalım mı? pasta-böreğimizi hazırlarız, bebişleri arabalarına koyarız..süper olur..dün gittik biz, burak o kadar sakindi ki, kapalı yerlerde basıyor çığlığı ama orayı çok sevdi.. eminim sizin bebişler de çok sevecektir..

sütleri de biberonlara koyarız..ya da zaten artık ek gıda ya da mama veriyoruz hepimiz. bir-iki öğün idare ederiz.

ne dersiniz?

aslında hacer de önceki buluşmayı kampüste yapalım demişti, ama ben emzirmek zor olur de düşünmüştüm. kampüste neresi var bilmiyorum ama orası da olabilir.

temmuzun 15 ine kadar doluyum inşallah gelebilirim bu sefer ben de tarih uyarsa.11 ,nde düğün var kardeşimin,öncesinde de kına var Konya'dan kız alıyoruz.

Fatolına tatlım bızde en kısa zamanda yıne bulusalım cnm ya bulusmamız cok ıyı geldı vala yıne bulusalım yakın zamanlarda

Back
X