şubat annesi olmayı beklerken bebeğini kaybedenler

himeros

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
483
8
316
40
Diğer
merhaba kızlar,
niyetim sizi üzmek değil, korkutmakta istemiyorum. ama benim gibi başka birileri varmı. onlarla paylaşımlarımız olsun istedim,bebeğini kaybeden anneler şuan ne durumdasınız.
seneye şubatta doğuracağım mı diyorsunuz yoksa çalışmalara başladınızmı?
ben 20 haftalıkken kaybettim oğlumu.şimdi araştırmalar yapılacak. bayramdan sonraya kaldı.sadece genetik için kan verdim, sonucunuda bayramdan sonra alacağım.

canım çok üzüldümmm.Allah sabırlar versin

umarım bundan sonra herşey istediğiniz gibi olur

allah yardımcın olsun.umarım sağlıklı bi evladın olur tez zamanda.:))

cok gecmıs olsun canım ALLAHIM SABIR VERSIN BIRDAHA BÖYLE BİR ACI YASATMASIN VERENDE O ALANDA INS TEZ ZAMANDA YAVRUNU KUCAGINA ALIRSIN

Allah sabır versin arkadaşım. umarım zamanı geldiğinde sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

canım acını anlayabiliyorum bende bebeğimi kaybettim ama hiçmi hiç isyan etmedim hayırlısı buymuş dedim insan öle bir yıkılıyorki yaşayamıyacağını sanıyosun allah sabırlar versin üzülme demiceğim ben söyleyenlere çok kızıyordum ama inan bana zaman en iyi ilaç unutulmuyor ama gülüyosun eğleniyosun hayattt...allahım inşallah sağlıklı bi şekilde bi daha hamile kalıp kucağına almayı göstersin...

Allahım sabır versin.O cennette bir melek şimdi.
bir an önce hayırlı hamilelikler dilerim

hepiniz sağolun arkadaşlar.
benden başka kimse yok sanırım.
olmasın da zaten.
allah yavrularınızı size bağışlasın

Allah sana sabır versin.. sadece bunu söyleyebilirim.. canın acısısını ben çok iyi anlıyorum hiç birşeye benzemiyo..çünkü geçen kasımda ben de kızımı kaybettim 23 haftalıkken ve yarın yıldönümü.. inan şimdi bile canım o gün gibi acıyo.. geçmio ama alışıyosun o acıyla yaşamaya.. şimdi hamileyim ve yine bi kızım olcak...şubatta anne olacağım Allah' ın izniyle.. şimdi sabırla ve korkuyla bekliyorum..
inşallah nedeni en kısa zamanda anlaşılır ve Allah evladını kucağına almayı nasip eder..

başın sağolsun himeros 2. bebeğin sanırım kaybettiğin
onlar seni cennette bekliyolarr
inşallahh sağlıklı sıhhattli bir bebek dünyaya getirrsin kısa zamandaa

allah sabır versin.

umarım bir an evwel hayırlı bi evlada kavuşursun.

allah sabırlar versin arkaaşım,,hayırlısıyla tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah

Allahim sana sabirlar versin birdaha böyle acilar göstermesin, neler yasadigini anlayabiliyorum, rabbim en kisa sürede kucagina evladini verir insallah

Allah sabır versin canım..dilerim tez zamanda bebeciğine sağlıkla kavuşursun..

allah sabır versin cnm inş tez vakitte bebişini sağlıkla kucağına alırsın allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…