Ben bu ay femera çatlatma ignesi ve Progestan kullandım 10 Şubat çatlatma ignesi 12 şubatta da progestana başladım siz ne zaman başladınız ve şuan ne durumdasınızHamile kalmak icin denenen yöntemleri rica etsem paylasirmisiniz? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese evlat nasip etsin hayırlısıyla....
Ben regl 3.gunu 12 şubatta femara başladım sabah akşam 1 günde 2 tane 5 gün kullandım 21 şubat doktor kontrolüne gittim 1 adet 20 mm yumurtam oluşmuştu ovitrelle catlatma iğnesi yapildi. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Bugün iğnenin 6.gunu bakalım beklemedeyim. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Ben bu ay femera çatlatma ignesi ve Progestan kullandım 10 Şubat çatlatma ignesi 12 şubatta da progestana başladım siz ne zaman başladınız ve şuan ne durumdasınız
Ben regl 3.gunu 12 şubatta femara başladım sabah akşam 1 günde 2 tane 5 gün kullandım 21 şubat doktor kontrolüne gittim 1 adet 20 mm yumurtam oluşmuştu ovitrelle catlatma iğnesi yapildi. Gün aşırı ilişki önerdi doktorum. Bugün iğnenin 6.gunu bakalım beklemedeyim. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.A
Bende klomen kullandim daha önce 1 kere yumurtaliklarin cevap vermedi 1inde buyudu ama gebelik oluşmadı sizde sıkıntı nedir? Hormonlar falan nasıl?Amin inşallah ben klomen kullanmıştım geçen ay işe yaramamıştı femeraya daha iyi dediler umarım hamileyim sevincini yaşarız
Hiç bir sıkıntı yok bende bir yıl önce düşük yaptım henüz hamile kalmadım sonuçlarım da iyi ama sebepsiz şuan kalmamamBende klomen kullandim daha önce 1 kere yumurtaliklarin cevap vermedi 1inde buyudu ama gebelik oluşmadı sizde sıkıntı nedir? Hormonlar falan nasıl?
Eşinizin spermiogramina falan bakildimi?Hiç bir sıkıntı yok bende bir yıl önce düşük yaptım henüz hamile kalmadım sonuçlarım da iyi ama sebepsiz şuan kalmamam
Hayır bakılmadı yani eşim baktırmak istemediEşinizin spermiogramina falan bakildimi?
Sizde bir problem yoksa muhakkak baktirin ya sperm sayısında ya da hareketliliğin de sıkıntı olabilir.Hayır bakılmadı yani eşim baktırmak istemedi
Daha önce düşük yaptım diye baktırmak için zorlamamıştım açıkçasıSizde bir problem yoksa muhakkak baktirin ya sperm sayısında ya da hareketliliğin de sıkıntı olabilir.
Ama düşüğün bile nedeni belki kalitesiz bir sperm doktorum bana hep bunları anlattı.Daha önce düşük yaptım diye baktırmak için zorlamamıştım açıkçası
Haklısınız aslındaAma düşüğün bile nedeni belki kalitesiz bir sperm doktorum bana hep bunları anlattı.
Siz içinizin rahat etmesi için eşinize mutlaka spermiogram yaptırın. Benim esimin 2.evliligi benimle ilk evliliğinden 1 tane oğlu var. Buna rağmen doktorum bizden spermiogram istedi.Haklısınız aslında
Haklısınız eger bu ay hamile kalmazsam yaptırmak isteyeceğimSiz içinizin rahat etmesi için eşinize mutlaka spermiogram yaptırın. Benim esimin 2.evliligi benimle ilk evliliğinden 1 tane oğlu var. Buna rağmen doktorum bizden spermiogram istedi.
Siz bubay test yapmadinizmi ?Haklısınız eger bu ay hamile kalmazsam yaptırmak isteyeceğim
Bugün çatlatma iğnenin 17 günü 15. Günü yapmıştım erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset testte birşey çıkmadı iki düğündür de yapmıyorum açıkçası bugün açık pembe akıntım geliyor ara ara eger yarın regl olmazsam yeniden test yapacağım evdeSiz bubay test yapmadinizmi ?
Insallah hamilesinizdir inşallah gusel haber alırsınız bende 9. Cu gün kanda baktırdım 14.95 çıktı reglm geçerse yine baktiricam. Ben meraktan hergun test yapıyorum bugün 11 gün silik çıkıyor ama iğne etkisimi bebek varmi bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı...Bugün çatlatma iğnenin 17 günü 15. Günü yapmıştım erken gebelik testi silik çizgi çıktı kaset testte birşey çıkmadı iki düğündür de yapmıyorum açıkçası bugün açık pembe akıntım geliyor ara ara eger yarın regl olmazsam yeniden test yapacağım evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?