- 2 Ağustos 2018
- 69
- 64
- 88
- Konu Sahibi Cananhanim
Merhaba arkadaşlar benim transferimin 6. Günü benim sorum merdiven inip çıkmak zararlı mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlo olsun ben dinlenmedim aynı şekilde hayatıma devam ettim benim de pozitif olduTransferden sonra dinlenmem gerek ben hiçbiyere çıkmadım iş yapmadım. Benimde şubatta oldu transferim pozitif sonuç aldım. Pazartesi ultrason var.
Ben 3 katta oturuyorm yuksek merdivenli birde yavas yavas dinlene dinlene indim ciktimMerhaba arkadaşlar benim transferimin 6. Günü benim sorum merdiven inip çıkmak zararlı mı![]()
Ben de her gün işe gittim 3 kat @Yasnaz ın dediği gibi, hiçbişey olmadı sükürBen 3 katta oturuyorm yuksek merdivenli birde yavas yavas dinlene dinlene indim ciktim1 gun arayla igneye gittim geldim
sonucum pozitif cok sukur korkma kendini yorma biseycik olmaz
![]()
Evet canim bende cok korkmustum forumda her yere yazmistim hatta sizler gibi arkadaslar beni rahatlatmiştıBen de her gün işe gittim 3 kat @Yasnaz ın dediği gibi, hiçbişey olmadı sükürzaten transferden sonra bilgilendiriyolar öksürmek merdiven cıkmak yürümek ev işi yapmak zararlı değil. Sadece ağır kaldırmayın cok yorulmayın yukarı uzanmayın ve mümkünse kabız olmamaya calışın
çok erken değil mi en az 12. gün kan testinde net çıkar , idrar testi yanıltıcı olabilir , ne yaptınız .Herkese iyi akşamlar, kızlar benim 3. Gün dondırulmuş 1 tane embriyo transferi oldu, bugün 8. Günüm idrar testğ negatif çıktı, moralim çok bozuk acaba daha erken mi![]()
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim tutmadıBen 3 katta oturuyorm yuksek merdivenli birde yavas yavas dinlene dinlene indim ciktim1 gun arayla igneye gittim geldim
sonucum pozitif cok sukur korkma kendini yorma biseycik olmaz
![]()
2 tüp bebek tedavisinde düşük oldu bu 3. Tedavi Maalesef sonuç negatif çok üzüldüm ama şimdi iyiyimBen geç Görmüşüm muhtemelen sonuc aldınız bile, insallah pozitif tir ♥
Benmde bos gebelik oldu malesef 8. Haftada kurtaj oldumRabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim tutmadı
Çok üzüldüm yaa Sağlık olsun canım elden bişey gelmiyor.Benmde bos gebelik oldu malesef 8. Haftada kurtaj oldum![]()
Benim 2. Tüp Tedavisinde 12 haftalık düşük oldu rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallahBenmde bos gebelik oldu malesef 8. Haftada kurtaj oldum![]()
Benm de 9. haftada kalbi durdu kürtajla sonuçlandı maalesef. ara verdim bi süre denemeyi düşünmüyorum. bakalm zaman ne gösterecek hepimize geçmiş olsnBenim 2. Tüp Tedavisinde 12 haftalık düşük oldu rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah![]()
Sağol teşekkür ederim. Sana da Geçmiş olsun canım rabbim bize hayırlısını nasip etsin inşallahBenm de 9. haftada kalbi durdu kürtajla sonuçlandı maalesef. ara verdim bi süre denemeyi düşünmüyorum. bakalm zaman ne gösterecek hepimize geçmiş olsn