Tüp Bebek Merkezleri Şubat ayı transferleri 😊

Cananhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
69
64
88
Merhaba arkadaşlar benim transferimin 6. Günü benim sorum merdiven inip çıkmak zararlı mı 🤔

Transferden sonra dikkat edilmesi gerekenleri hemşireler söylüyor ve özellikle belirtiyorlar yürümek, merdiven inip çıkmak vs zararlı değil :)

Transferden sonra dinlenmem gerek ben hiçbiyere çıkmadım iş yapmadım. Benimde şubatta oldu transferim pozitif sonuç aldım. Pazartesi ultrason var.

Transferden sonra dinlenmem gerek ben hiçbiyere çıkmadım iş yapmadım. Benimde şubatta oldu transferim pozitif sonuç aldım. Pazartesi ultrason var.
Hayırlo olsun ben dinlenmedim aynı şekilde hayatıma devam ettim benim de pozitif oldu 🤗 yani onunla cok alakası yok, doktorlar transfer sonrası yarım saat yatırmanın bile bilimsel bir kanıtı yok diyor, önemi olan sonuç çok sükür pozitif olmuş 🌸🌸🌸 insallah sağlıkla ilerlesin

Ben 3 katta oturuyorm yuksek merdivenli birde yavas yavas dinlene dinlene indim ciktim 😊 1 gun arayla igneye gittim geldim 😊 sonucum pozitif cok sukur korkma kendini yorma biseycik olmaz 😍
Ben de her gün işe gittim 3 kat @Yasnaz ın dediği gibi, hiçbişey olmadı sükür 😍 zaten transferden sonra bilgilendiriyolar öksürmek merdiven cıkmak yürümek ev işi yapmak zararlı değil. Sadece ağır kaldırmayın cok yorulmayın yukarı uzanmayın ve mümkünse kabız olmamaya calışın

Ben de her gün işe gittim 3 kat @Yasnaz ın dediği gibi, hiçbişey olmadı sükür 😍 zaten transferden sonra bilgilendiriyolar öksürmek merdiven cıkmak yürümek ev işi yapmak zararlı değil. Sadece ağır kaldırmayın cok yorulmayın yukarı uzanmayın ve mümkünse kabız olmamaya calışın
Evet canim bende cok korkmustum forumda her yere yazmistim hatta sizler gibi arkadaslar beni rahatlatmiştı😍 zaten hemşire dedi ki 2 kata kadar müsade ediyoruz diğer katlara da kendini çok yormayacak şekilde dinlene dinlene çıkabilirsin böyle nefes nefese kalma Dedi

Herkese iyi akşamlar, kızlar benim 3. Gün dondırulmuş 1 tane embriyo transferi oldu, bugün 8. Günüm idrar testğ negatif çıktı, moralim çok bozuk acaba daha erken mi😔😔

Herkese iyi akşamlar, kızlar benim 3. Gün dondırulmuş 1 tane embriyo transferi oldu, bugün 8. Günüm idrar testğ negatif çıktı, moralim çok bozuk acaba daha erken mi😔😔
çok erken değil mi en az 12. gün kan testinde net çıkar , idrar testi yanıltıcı olabilir , ne yaptınız .

benimde emriyo takibindeyim 5. embriyosu transfer olacak sağlıklı kaliteli olursa tabii. bende ondan korkuyorum .
5. gün embriyo transferi hemen 5. gün o gün mü yapıyorlar ,yoksa kısa süreli donduruluyormu bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar mesajlarınızı yeni gördüm kusura bakmayın 🙂🙂 maalesef tutmadı kısmet olmayınca olmuyor rabbim tutanları kucağına almayı nasip etsin inşallah

Benim 2. Tüp Tedavisinde 12 haftalık düşük oldu rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah 🤲🤲
Benm de 9. haftada kalbi durdu kürtajla sonuçlandı maalesef. ara verdim bi süre denemeyi düşünmüyorum. bakalm zaman ne gösterecek hepimize geçmiş olsn

Back
X