şubat hamişleri

:nazar::nazar::nazar:tekrar merhaba kızlar,
arkadaşım öncelikle başın saolsun , allah inşallah tekrar nasip eder.senin için dua ediyorum.
evt dün kızımızın kontrolüne gittik.maşallah o kadar hareketli ki tekmeleyip duruyo, kıpır kıpır.kontrolümüzü olduk herşey yolunda allaha şükür 460gr:nazar: olmuş.haftaya tetanoz aşımızı olucaz ve renkli dopler yaptırıcaz.çok heyecanlıyım onu renkli göreceğim için.inş herşey yolunda gider sonuçlarımız iyi çıkar.allah herkese hayırlısını versin.şimdilik benden haberler bu kadar...:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar gittim renkli ultrasona.allaha çok şükür.çok iyi bbeğim.allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin.

kızlar gittim renkli ultrasona.allaha çok şükür.çok iyi bbeğim.allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin.

selam canım,

bizde geçtiğimiz Cuma ayrıntılı ultrasonumuza gittik, kızımızın yüzünü görebilme şansına sahiptik :8:
geçen hafta bir de sağlık oçağından aradılar bizi yine, bilgilendirme yapmamız gerekiyor filan diyerek başladı yine anlatmaya ısrarla oraya davet ediyor. Bir de tetanos aşısından bahsetti, var mı aramızda bunu olan? ne kadar gerekli acaba? doktorum henüz bahsetmedi bana bundan kafam karıştı o yüzen :44:

Merhaba,benim ilk bebeğim..daha 4 haftalık ve size bir sorum olacak:
Sizin de ilk aylarınızda benim gibi kasık yada yumurtalıklarınız agriyo muydu??yani cok siddetli degil ama agriyo iste :( korkuyorum bazen ,normal mi bu??

Merhaba,benim ilk bebeğim..daha 4 haftalık ve size bir sorum olacak:
Sizin de ilk aylarınızda benim gibi kasık yada yumurtalıklarınız agriyo muydu??yani cok siddetli degil ama agriyo iste :( korkuyorum bazen ,normal mi bu??

selam canım,
benimde ilk haftalarımda kasıklarımda ağrı olmuştu, hatta adet sancısı gibi geliyordu bazen zaten bunu yaşayıp adet olmayınca test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
yakın zamanda yine de kontrollerine başla doktoruna görün derim

tekrar merhabalar,

renkli ultrasonumuzu yaptırdık, kızımızı gördük ..allaha şükür herşey yolunda bir problemimiz yok..:nazar:ölçümler sonuçlar güzel çıktı. bugunde sağlık ocağında tetanoz aşısının birinci dozunu yaptırdım.drum söyledi yaptır diye.. bu doğum esnasında önemli.alet edevattan mikrop enfeksiyon ve tetanoz olmamak için önemli.2. dozu 1 ay sonra..3 dozda doğumdan sonra..ikinci hamilelikte gerek yok yaptırmaya.1 ay sonrada dr muayenemiz var..şeker yüklemesi yapılacak rutin kontroller.karnım baya büyüdü..basketbol topu yutmuş gibiyim:) bende hamilelik başından bu yana toplam 5 kilo almışım..bebişimin kilosu boyuda çok iyi..biraz fazla dedi sağlık ocağındaki hemşire... :) ama napim hiç kusma bulantı olmadı..alınıyo mecburen..az kaldı ya değişik duygular içindeyim..heyecan.. :)alışverişini odasını eylülde yapmayı planlıyorum. ne alsam ne etsem o kadar çok seçenek varki..liste yapmaya başladım.. şimdilik benden bu kadar..:nazar::nazar::nazar::39:

selam canım,

bizde geçtiğimiz Cuma ayrıntılı ultrasonumuza gittik, kızımızın yüzünü görebilme şansına sahiptik :8:
geçen hafta bir de sağlık oçağından aradılar bizi yine, bilgilendirme yapmamız gerekiyor filan diyerek başladı yine anlatmaya ısrarla oraya davet ediyor. Bir de tetanos aşısından bahsetti, var mı aramızda bunu olan? ne kadar gerekli acaba? doktorum henüz bahsetmedi bana bundan kafam karıştı o yüzen :44:
valla cnm benm 2. bebeğim ilkinde olmuştum bunda da gçen haftalarda son dozumu oldum.yaptır dicektm ki okudum zaten yaptırmışsın.

mrb kızlar
benim bebeğim erkek :emir_bebek:
maşallah kıpır kıpır hep kıpraşıyor.
doktor kontrollerim devam ediyor.
Allaha şükür şu gune kadar bı prob. çıkmadı.
sadece elevit içiyorum. folik asitim bitti.
ve son 1 aydır göbüşüme badem yağı ve zeytin yağını karıştırdım her gece sürüyorum mutlaka.
inş. çatlakları önler. 22+4 te gittiğimde doktorum 430 gr dedi. 1 hafta geriden geliyor dedi üüzldüm.
neler yemeliyim bilmiyorumki ve kızlarrr tam 10 kilo aldım.
biraz fazla değilmi.?:44:
galiba kıloyu ben almışım bebişim pek almamış.
önümüzdeki hafta renkli ultrasona girmek istıyorum.140 tl dedi hastanem.

perş günü su gibi sıvı geldi bı kaç gün akıntı değil ama. bildiğin şu
çamaşırıma bı çay kaşığı su dökmüşler gibi. korktum amniyon sıvısı sandım hemen gittim doktora.
amniyon sıvısına pek benzemıyor dedi. fitil verdi 1 hafta kullan bakalım yine gelecekmi takip et dedi.
fitilimi kullanıyorum ilk fitilden sonra gelmedi Allaha şükür.siiznde bu haftalarda aşırı akıntı yada sıvı geldimi kızlar?

mrb kızlar
benim bebeğim erkek :emir_bebek:
maşallah kıpır kıpır hep kıpraşıyor.
doktor kontrollerim devam ediyor.
Allaha şükür şu gune kadar bı prob. çıkmadı.
sadece elevit içiyorum. folik asitim bitti.
ve son 1 aydır göbüşüme badem yağı ve zeytin yağını karıştırdım her gece sürüyorum mutlaka.
inş. çatlakları önler. 22+4 te gittiğimde doktorum 430 gr dedi. 1 hafta geriden geliyor dedi üüzldüm.
neler yemeliyim bilmiyorumki ve kızlarrr tam 10 kilo aldım.
biraz fazla değilmi.?:44:
galiba kıloyu ben almışım bebişim pek almamış.
önümüzdeki hafta renkli ultrasona girmek istıyorum.140 tl dedi hastanem.

perş günü su gibi sıvı geldi bı kaç gün akıntı değil ama. bildiğin şu
çamaşırıma bı çay kaşığı su dökmüşler gibi. korktum amniyon sıvısı sandım hemen gittim doktora.
amniyon sıvısına pek benzemıyor dedi. fitil verdi 1 hafta kullan bakalım yine gelecekmi takip et dedi.
fitilimi kullanıyorum ilk fitilden sonra gelmedi Allaha şükür.siiznde bu haftalarda aşırı akıntı yada sıvı geldimi kızlar?

selam canım,

kilo konusunda bende çok şanslı değilim senin gibi, bende şu ana kadar 8-9 kilo aldım, doktorum her gittiğimde uyarıyor kiloya dikkat diye. hatta yediklerini yarıya hareketini iki katına çıkar diyor.ilk kontrolümde bana toplam hedefimiz en fazla 10 kilo demişti :44:
hızlı kilo almak ve gereğinden fazla yememizin bebeklerimize hiç bir faydası olmuyor canım, aksine bu şekilde şeker ve tansiyon arttığından rise sokabiliyoruz. ben iki haftadır daha da dikkat ediyorum, kilomu korumaya çalışıyorum.

akıntı konsunda gelince, bende de ara ara oluyor, bunun normal olduğunu söylemişti doktorum, hatta daha da artacak akıntın demişti. bunun için fitil vermişti. korkulacak birşey yok canım şu an da için rahat olsun.
bebişinle sana maşallah :nazar:

Back
X