Subseroz miyomu olup doğum yapan var mı arkadaslar

Büyümüyorsa gebelikte çok sıkıntı olmuyor ama bendeki büyüdüğü için dusuge sebeb olmuştu

Bana bugün senin doğumun ekip işi ben tek başıma o riski göze alamam İzmir'de oturduğumuz için tepecik yada ege üniversitesine gidin dedi öbür türlü özel hastane de 10.000₺ gibi fiyat tutar dedi

Çok geçmiş olsun canım allahin izni ile sağlıkla kucağınizada alırsınız inşallah. Arkadaşım da 3 tane miyom vardı 2 doğum yaptı rabbim sizede kolay doğum nasip etsin inşallah korkmayın başka bir dr da görünün

Çok geçmiş olsun canım allahin izni ile sağlıkla kucağınizada alırsınız inşallah. Arkadaşım da 3 tane miyom vardı 2 doğum yaptı rabbim sizede kolay doğum nasip etsin inşallah korkmayın başka bir dr da görünün
İnşallah gidicem zaten tek doktora bağlı kalmicam teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺️

Merhabalar 4 farklı doktora muayene oldum ve hepsi miyomum olduğunu mutlaka ameliyat olmam gerektigini söylediler bebek yaşayamazmış ya da çok zor bir hamilelik geçirirsin dediler ben 3 kimyasal gebelik sonrası doktora gittim daha öncede gitmistim kimyasal gebelik gecirdigim icin ama o doktor miyomla ilgili bir sey söylememisti ve sonuçta ameliyat oldum iyileşme sürecindeyim şuan 3 gün acayip zorlandım sonrasında daha iyiydim ama sağa sola dönerken canım yanıyor en az 6 ay gebelik düşünme dedi doktorum inşallah 6 ayın sonunda hamile kalabilirim miyom ameliyatından sonra hamile kalan var mı acaba

Back
X