suç bende mi?

Bu insan ilerde hastalanacak, gözleri morarcak, eli yüzü değişecek, ağzı burnu akıcak, ya da uykusuz kalıcak balon gibi gözlerle uyancak saçı başı dağınık olcak, bazen dişi ağrıycak yüzü yamulcak, sonra ilerde yaşlanacak tüyleri beyazlıycak eli yüzü buruşcak, siz daha bugünden bu durumu sorun ediyosanız sevginizi bi sorgulayın derim, eski sevgilim bazen uzun süre tıraş olmazdı maymuna dönerdi o dönemde saçıyla sakalıyla bol bol oynardım sonra bi kestirirdi bu sefer pamuk gibi olurdu öpmeye koklamaya doyamazdım yani sevmek her zaman her haliyle sevmek demek bunu bi düşünün

Sözlenmeyi düşünüyormussunuz ama önce sevginizi bu sorgulamalisiniz bence.Evlilik kurumunda birbirinizin her haline şahit olacaksınız ve yıllar geçtikçe de bedenleriniz değişime uğrayacak.Sakalsiz görünce soruyorsanız eğer sakalsız da hoşunuza giden biriyle birlikte olun ki hem sevgilinize hem de kendinize bu durumu yasatmayin

Saçını sakalını kestirince soğudugunuz adamı yarın evlendiğiniz de kel olursa boşarsınız herhalde. Sevgi böyle bir şey değil. O hali hoşunuza gitmeyebilir ama saç sakal gidince soğuyorsanız sevginizi sorgulayın derim.

Neyse ki kökü uzuyor :)
Ben de sakalsız, saçları kısa sevmiyorum.
Ama daha kötüsü saçlarını yapıştırdığında önden nefret geliyor içime.
Aynı babasına benziyor.
Bugün bir foto attı öyle..
Dedim canım yine ne güzel olmuşsun:işsiz:

merhaba kızlar
iyi bayramlar öncelikle
hemen konuya girmek istiyorum
benim 2 yıllık bi ilişkim var ve sözlenmeyi düşünüyoruz
aramız çok şükür hep iyidir beni incitmemek için çabalar bende öyle
onun karakterini çok seviyorum
çok da sempatik biridir kendisi
onunla bir ömür geçirmek istiyorum bakışları mimiklerine hayranımdır
ama gelin görün ki onu tanıdığımda sakallıydı saçları da orta uzunluktaydı
sonra askere gitti kısa dönem
gitmeden önce traş oldu tabiki
o traş oldu ben dumur
bambaşka biri oldu resmen tip olarak bu kadar mı değişir bir insan:/
çok seviyorum tamam ama o zaman resmen soğudum gibi olmuştum:/
neyse askerden geldi saçlar sakallar uzadı dedim sevgilim bir daha kestirmen gerekmeyecek oh
o da biraz alındı dedi neden çok mu kötüydüm
yok hayır sadece alışamadı gözüm dedim
o da tamam kestirmem bitanem dedi konu öyle kapandı
ve gelelim düne
bugün akşam için gezme planı yaptık
dedim bak ben böyle giyindim sen de bu renk giyin takım olalım
neyse giydi ben foto attım ona kombinim bu sende at dedim ve attı ama saçlar sakallar gitmişşşş
şok oldum dedim aşkım eski fotonu neden attın ki falan inanmak istemedim
eski değil bitanem dedi
e askere tekrar mı gidiyorsun da haberim yok? dedim
ne alaka dedi
öyle başladı ve ne var bayram diye kestirdim vs dedi ama benim moralim yine bozuldu
alışamıyor gözüm bu haline resmen inadına yaptı gibi oldu
ben mi hatalıyım yani insan sevince her halini beğenmek zorunda mı?
sakalsızlığı kısa saçı ona yakıştırmıyorum
sevgisizliğimle de alakası yok
bazılarına kilo yakışır bazılarına yakışmaz
bazıları sakalsızken de iyidir bazıları sakallı daha iyidir
cidden bayram günü canım sıkıldı..
Tövbeler olsunn🤒🤒🤒🤒🤒

Ööff derde bak Allah'ım fişimi çek böyle ölmüyor insan füze atın..

Bu derdin altında nasıl yaşıyorsunuz😂 ben olsam kalpten giderdim 😬

Erkek kadinin kiyafetine saçına başına karışsa kiyamet kopuyo kadın özgürdür diye. Eee erkeğin özgürlüğü yok mu ? Bn eşime hiç karışmam nasıl istiyosa öyle kestirir sakalini istediği tarzda giyinir. Herşey karşılıklıdır. Bana sorarsa nasil olmuş diye düşüncemi söylerim. Ama yok beğenmedim diye adama çocuk muamelesi yapacak değilim nasıl istiyosa öyle hareket eder. Ve zamanla herkes değişir madden ve manen. Seven her türlü sever.

Eşimi askerde yemin töreninde gördüğüm an ayyy bu sen olamazsin çook cirkinsin demistim kucagimla 2 aylik kizimla. :D ilk defa sakalsiz ve kisa sacla gorunce şaşırmıştım. Sonra sakal biraktirdim ama saclari 3 e vurdurttum daha bi yakisikli oldu sanki :D

Back
X