Suç duyurusunda bulunmalıyım sizce?

lifegoeson_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
702
344
23
33
Mrb arkadaşlar bi kaç konu açmıştım suan boşanma aşamasındaym ama henüz hic bir şeyim belli olmadi.karsi tarafın avukatlarindan dolayi sürekli kaciyolar ve süreci uzatiyolar.
Benim sormak istediğim Altınlarım ile alakali bana takilan ziynet esyalarim onlarda ama inkar ediyolar bende Savcılığa suç duyurusunda bulunsam diyorum?suan ne olduklarını bile bilmiyorum. Benim için bi avantaj olabilirmi bi tanıdık polis kesin sonuç alamazsın diyo ?yani bu durumda olan arkadaslarm varmı bana bi yol gösterebilecek

Ziynet kadınındir.
Zira sizde olduğunu söylüyor ise ispat etmek zorunda.
Benim davada da ziynetin olmadığını söyledi karşı taraf.
Düğün cd si ile ispat ettim bilir kişi tarafından çıkarılan tutarı aldım.

Ziynet kadınındir.
Zira sizde olduğunu söylüyor ise ispat etmek zorunda.
Benim davada da ziynetin olmadığını söyledi karşı taraf.
Düğün cd si ile ispat ettim bilir kişi tarafından çıkarılan tutarı aldım.
Ya inkar ediyolar hepsini alıp evi terk etmişim yani savcılığa da suç duyurusunda bulunsanmi diyorum? Sizin davaniz tam olarak ne kadar sürdü acaba

Ya inkar ediyolar hepsini alıp evi terk etmişim yani savcılığa da suç duyurusunda bulunsanmi diyorum? Sizin davaniz tam olarak ne kadar sürdü acaba
Komple kurtulmam 4 yıl sürdü.
Boşanma davası,
Ziynet davası,
Maddi manevi tazminat davası.
İnkar etmesi birşey değiştirmiyor.
İspat şart.
Avukat mutlaka yönlendirecektir canım.
Savcılıkla alakası olmayan bir durum bu.

Komple kurtulmam 4 yıl sürdü.
Boşanma davası,
Ziynet davası,
Maddi manevi tazminat davası.
İnkar etmesi birşey değiştirmiyor.
İspat şart.
Avukat mutlaka yönlendirecektir canım.
Savcılıkla alakası olmayan bir durum bu.
Valla herşeyi inkar ediyolar.en azndan benm söylediklerimn ıspati var bende düğün cd si ve fotoğrafları verdim ama duruşma tarihim belli değil.peki hakim bizi konusturuyomu yani söz hakkı tanıyomu?

Valla herşeyi inkar ediyolar.en azndan benm söylediklerimn ıspati var bende düğün cd si ve fotoğrafları verdim ama duruşma tarihim belli değil.peki hakim bizi konusturuyomu yani söz hakkı tanıyomu?
Ben avukatıma vekalet verdim.
Gitmedim davalara.
Yüzünü görmek istemedim.
Dilerseniz tabiki konuşursunuz.

Mrb arkadaşlar bi kaç konu açmıştım suan boşanma aşamasındaym ama henüz hic bir şeyim belli olmadi.karsi tarafın avukatlarindan dolayi sürekli kaciyolar ve süreci uzatiyolar.
Benim sormak istediğim Altınlarım ile alakali bana takilan ziynet esyalarim onlarda ama inkar ediyolar bende Savcılığa suç duyurusunda bulunsam diyorum?suan ne olduklarını bile bilmiyorum. Benim için bi avantaj olabilirmi bi tanıdık polis kesin sonuç alamazsın diyo ?yani bu durumda olan arkadaslarm varmı bana bi yol gösterebilecek
Suç duyurusu ile çözülecek bir konu değil bu . Boşanma davası dışında ayrıca takı davanızın olması lazım . Onlar inkar ederler . Düğün CDniz , fotolar falan vardır . Onlar en büyük ispat aracı .

Suç duyurusu ile çözülecek bir konu değil bu . Boşanma davası dışında ayrıca takı davanızın olması lazım . Onlar inkar ederler . Düğün CDniz , fotolar falan vardır . Onlar en büyük ispat aracı .
Evet var çok şükür düğün cd si yani insan bu kadar büyük bi yalanin altina nasıl girebilir anlamıyorum bide hacca gitmis adamlar bunlar :( inanamiyo insan

Evet var çok şükür düğün cd si yani insan bu kadar büyük bi yalanin altina nasıl girebilir anlamıyorum bide hacca gitmis adamlar bunlar :KK43: inanamiyo insan
İşin içine maddiyat girince , herkes hertürlü çirkinliği yapabiliyor bu boşanma işlerinde maalesef. Zaten yıpratıcı bir süreç , iyice yıpratıcı hale geliyor çekişmeli boşanma davası ile. Allah kolaylık versin

İşin içine maddiyat girince , herkes hertürlü çirkinliği yapabiliyor bu boşanma işlerinde maalesef. Zaten yıpratıcı bir süreç , iyice yıpratıcı hale geliyor çekişmeli boşanma davası ile. Allah kolaylık versin
Ya sormayinn âmin bide bu dünyanın öteki tarafi var

Back
X