Suç kimin?

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Merhaba kk üyeleri,
Şuan moralman iyiyim.
Eski bir yaşadığımı anlatacağım.
Eski yazdıklarımı okursaniz biraz bilgi sahibi olup yorumlarda iz sevinirim.
Şimdi konuya gelince.Eşim için tüm fedakarlıkları yaptığım kanısındayım.Ama eşim en ufak bir tartismamizda olayı ailesine özellikle kv ye yansıttı.Sonra dedim bu ne yapmaya çalişiyor.sonra inşaat halinde ev vardı orayı yaptırmaya başladık(herşeyi ben yaptırdım)burada kayinim ilgileniyor(çünkü kendisi buralı) neyse baktık ki kaynım verdiğimiz paraları üzerine kendisi ekleyerek fazladan para aldığının farkına vardık.esime dedim eşim kaynima bağırdı çağırdı neyse suç benim üstüme kaldı.Kv dediki onlar kardeş yarın sen kötü olursun dedi.Neyse bunu eşime anlattıkça eşim annesine anneside kaynima anlatmış.sucum hakkını aramak oldu.Neyse eşim benim düşmanım gibi herseyimi ifşa etmeye başladı ailesinin yanında hakaret etti.Tabi yeni doğum yapmışım.Eşimle başbaşa kalınca bunu dile getirmeye başladım niçin annenin yanında küçük düşürücü sözler söylüyorsun dedim.Bunlari kasıtlı yaptığının farkına vardım.yani bilerek yapıyor.Sonra şöyle diyim anlayın.Bosansam çocuk var.Birde maddi olarak çok masraf ettim.manevi olarakta mutlu ve huzurlu değilim.Lütfen eski konularıma bakarak yorum yapın.teşekkürler.

Merhabalar. Eski konularınıza baktım ben birazda sizde suç buldum kendinizi bu kadar ezdirmişsiniz. Size de yazık hem siz kendinizle alakalı hiçbirşeyden bahsetmemişsiniz. Eşiniz durduk yere mi size hakaret ediyor sebebi neden ayrıca konuşmakla olmuyorsa terapiye gidin.

Merhabalar. Eski konularınıza baktım ben birazda sizde suç buldum kendinizi bu kadar ezdirmişsiniz. Size de yazık hem siz kendinizle alakalı hiçbirşeyden bahsetmemişsiniz. Eşiniz durduk yere mi size hakaret ediyor sebebi neden ayrıca konuşmakla olmuyorsa terapiye gidin.
Nasıl ezdirmişim onu anlamıyorum.Ben severek evlendim.Ama sanırım eşim hiç sevmemiş.Ezdirme konusuna gelince eşim yapıyor herşeyi.Kv gaz veriyor sanırım.anlayamiyorum.eşim bir iyi oluyor bir kötü.Annesi ile bana demedikleri yapmadıkları kalmadı.Özellikle evi yaptırıp içine taşınınca başladı herşey.ev miras malı yani eşimin benim hakkım yok.ama masraf yaptım.ne önerirsiniz ?

konularına baktım.hata eşinde.yanında değil.değişceğinide sanmıyorum.konuşun doğru duzgun bırazda göz dağı verın.parayı kesın herseyı sız yapmışssınız.bıraz aksı olun şöyle.

Simdi konu sahibi ... evi siz yaptiriyorsunuz dügünüde siz yapmissiniz ... bide kayniniza para kaptirmissiniz. Bu aile sizi kullaniyor gibi gözüküyor
Şuan eşim kaynım ile görüsmuyor.Eşim kaynım ile görüşmayince kv bana bağırıp çağırıyor.ben eşime bunu anlatınca eşim bana kızıyor annesini haklı görüyor.Eşimi hiç taniyamiyorum.

Nasıl ezdirmişim onu anlamıyorum.Ben severek evlendim.Ama sanırım eşim hiç sevmemiş.Ezdirme konusuna gelince eşim yapıyor herşeyi.Kv gaz veriyor sanırım.anlayamiyorum.eşim bir iyi oluyor bir kötü.Annesi ile bana demedikleri yapmadıkları kalmadı.Özellikle evi yaptırıp içine taşınınca başladı herşey.ev miras malı yani eşimin benim hakkım yok.ama masraf yaptım.ne önerirsiniz ?

Ezdiriyorsunuzdan kastim. Hem düğün yap hem mesafrafları karşıla hem inşaat halindeki evi yap ama hakkın olmasın. Hemde eşin ve kayınvalidenin hakaretleri laflarını ses çıkarmadan çek hiçbirşey de deme . Kendini onları ayakları altında ezdir. Sen onlara bakmak için mi çalışıyorsun . Değerini bilmeyen insanlar için mi size yazık değil mi? Ya karşınıza alın konuşun , yada olmayacaksa size bunlar yapılacaksa yollarınızı ayırın.

konularına baktım.hata eşinde.yanında değil.değişceğinide sanmıyorum.konuşun doğru duzgun bırazda göz dağı verın.parayı kesın herseyı sız yapmışssınız.bıraz aksı olun şöyle.
Konuşmaktan dilimde tüy bitti.Zaten konuşunca daha kötü oluyor.

Ezdiriyorsunuzdan kastim. Hem düğün yap hem mesafrafları karşıla hem inşaat halindeki evi yap ama hakkın olmasın. Hemde eşin ve kayınvalidenin hakaretleri laflarını ses çıkarmadan çek hiçbirşey de deme . Kendini onları ayakları altında ezdir. Sen onlara bakmak için mi çalışıyorsun . Değerini bilmeyen insanlar için mi size yazık değil mi? Ya karşınıza alın konuşun , yada olmayacaksa size bunlar yapılacaksa yollarınızı ayırın.
Annem babam vefat etti.Çok pis bir aileye düşmüşüm.Nasil kurtulacağımı bilemiyorum.Maddi ve manevi olarak zararlı çıkarım.

Annem babam vefat etti.Çok pis bir aileye düşmüşüm.Nasil kurtulacağımı bilemiyorum.Maddi ve manevi olarak zararlı çıkarım.
Zararın neresinden dönersiniz kar. Anladığım kadarıyla iyi bir maaşla ve güzel bir meslekte çalışıyorsunuz. Emin’im kendiniz içinde bazı şeyler yapabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.

Zararın neresinden dönersiniz kar. Anladığım kadarıyla iyi bir maaşla ve güzel bir meslekte çalışıyorsunuz. Emin’im kendiniz içinde bazı şeyler yapabilirsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.
Ya benim anlamadığım eşim beni niçin kullanmış

Memurum ve eşimde öyle.eşimin hiç para biriktirmemiş hep ailesi sövüşlemiş.Kul hakkı ne diyelim.

sürekli aynı konuları açıp durmuşsunuz. hepsini okudum ve ee demek istiyorum size. napmayı planlıyorsunuz?

Back
X