Suç kimin?

Annem babam vefat etti.Çok pis bir aileye düşmüşüm.Nasil kurtulacağımı bilemiyorum.Maddi ve manevi olarak zararlı çıkarım.

Su anda zarara ugramiyormus gibi konusuyorsunuz. Toparliyim sizin icin:
- maddi olarak kullaniliyorsunuz ve kandiriliyorsunuz (kulaginiza küpe olsun akrabanin eline is icin para verilmez)
- hakkinizi arasaniz bile hepsi birden size saldiriyor
- o parayi size ailesi geri vermez,oda sucunu kabul edip geri ödemez. Yani paralara baybay mahkemeye gitmeseniz
Manevi olarak size devamli sözlü siddet ve taciz ve eminim size genel anlamda destek 0

Simdi tekrar söyleyin: Bosansaniz nerede zarar ediyorsunuz? Evliliginizi kurtarmak istiyormusunuz? Esiniz terapiye felan gider mi?

Esim avukat. Az bucuk bahsettim. Verdigi paralari geri alamaz dedi. Ya yeni bir kazik yememek icin herseyi geride birakip bosanacaksiniz. Ya evliliginizi kurtarmak icin cift terapistine vs gideceksiniz. Ya da esiniz ve kv sizi ezdikce hakaret ettikce yutup gulumseyip bakacaksiniz...
Tercih sizin...

Esim avukat. Az bucuk bahsettim. Verdigi paralari geri alamaz dedi. Ya yeni bir kazik yememek icin herseyi geride birakip bosanacaksiniz. Ya evliliginizi kurtarmak icin cift terapistine vs gideceksiniz. Ya da esiniz ve kv sizi ezdikce hakaret ettikce yutup gulumseyip bakacaksiniz...
Tercih sizin...
Teşekkürler peki merak ettim eşyaların hepsini ben aldım onda da mı hakkım yok?Yani ne bileyim.Evliliğim bitik durumda zaten.

Tercih sizin...
Eşim benden nefret etmiş.Tiksinmiş demek ki!Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Mesela kaynım hakkında konuşuyorum kardeşin böyle yapmış diyorum.Eşim bana kızıyor.Diyorum annem böyle yaptı diyorum bana kızıyor.Hatta bu dediklerimi annesinin yanında ifşa ediyor.Çözüm aile terapisti mi?

Su anda zarara ugramiyormus gibi konusuyorsunuz. Toparliyim sizin icin:
- maddi olarak kullaniliyorsunuz ve kandiriliyorsunuz (kulaginiza küpe olsun akrabanin eline is icin para verilmez)
- hakkinizi arasaniz bile hepsi birden size saldiriyor
- o parayi size ailesi geri vermez,oda sucunu kabul edip geri ödemez. Yani paralara baybay mahkemeye gitmeseniz
Manevi olarak size devamli sözlü siddet ve taciz ve eminim size genel anlamda destek 0

Simdi tekrar söyleyin: Bosansaniz nerede zarar ediyorsunuz? Evliliginizi kurtarmak istiyormusunuz? Esiniz terapiye felan gider mi?
Eşimi artık taniyamiyorum.Boşanmak istemiyor.Trapiste gitmeyi düşündüm ama nasıl diyeceğim.Hep annesine kardeşlerine kötülüyor.Bana dediği cümle suydu önce önce sen sonra annem sonra kardeslerimdi.Simdi en son sırada ben varım.Bu kadar değişiminde ki sebep ne peki kavgalar mi?Onun ailesinin yaşadığı şehirde yaşıyorum.

Eşimi artık taniyamiyorum.Boşanmak istemiyor.Trapiste gitmeyi düşündüm ama nasıl diyeceğim.Hep annesine kardeşlerine kötülüyor.Bana dediği cümle suydu önce önce sen sonra annem sonra kardeslerimdi.Simdi en son sırada ben varım.Bu kadar değişiminde ki sebep ne peki kavgalar mi?Onun ailesinin yaşadığı şehirde yaşıyorum.

Öyle bir siralamaya hic gerek yok ki. Herkesin yeri ayridir. Ailesine sizi devamli kötüledigine göre kendisi size karsi bir konplekse girmis olabilir mi? Para veya egitim konusunda? Sanki sizinle tek basina "bas edemiyor" onlari da fitliyor

Eşiniz sizi eş yerine koymamış ki. Evlendikten sonra ilk ailesi sen olmaliydin. Ama olmamis. Madem gidicek durumda değilsin, ilişki terapisi alin

Severek evlendim evlendim eee ne olmuş adam bulmuş senin gibi herşeyi ödeyen bir kadın evlenir tabi :işsiz: bide hakaret küfür bağırma hala boşanmanın b si yok mis gibi yere kapak atmış adam.
6 ayda çık 3 ay nişanlı kal hemen evlen çocuk yap bune acele adam kaçıyormuydu

Ya benim anlamadığım eşim beni niçin kullanmış
Hanımefendi eşiniz sizi paranız için kullanmış. Düğün yaptı olmuş
Ev yaptı olmuş
Yuva sahibi oldu olmuş
Çocuğu da var olmuş
Anladınız mı???
Eşiniz çoğu insanın kendini yıpratarak sahip olduğu şeylere, sizin sayenizde serçe parmağını kıpırdatmadan sahip olmuş. Şimdi ise size ihtiyacı kalmamış ve sizin gitmeyeceğinizi hissediyor biliyor, rahat istediğini yapıyor.
Acı ama gerçek.

Verdiğin emeğin kıymeti var, yaptigin masrafın kıymeti varda, senin kıymetin yok mu, hep bu şekilde mi yasamayi planlıyorsun,kendine hiç mi acımiyorsun...
Hayat devam ediyor...
Bir insanın kendine yaptigi kötülüğü hiç kimse ona yapamaz derler ya...bu söz sizi yansıtıyor.

Eşim benden nefret etmiş.Tiksinmiş demek ki!Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.Mesela kaynım hakkında konuşuyorum kardeşin böyle yapmış diyorum.Eşim bana kızıyor.Diyorum annem böyle yaptı diyorum bana kızıyor.Hatta bu dediklerimi annesinin yanında ifşa ediyor.Çözüm aile terapisti mi?
Bence cozum ariyorsaniz terapist diyorum...

Konuyla alakasi yokta sommeke nicki şu nargile tütünü olan sömmeke mi ?

Hanımefendi eşiniz sizi paranız için kullanmış. Düğün yaptı olmuş
Ev yaptı olmuş
Yuva sahibi oldu olmuş
Çocuğu da var olmuş
Anladınız mı???
Eşiniz çoğu insanın kendini yıpratarak sahip olduğu şeylere, sizin sayenizde serçe parmağını kıpırdatmadan sahip olmuş. Şimdi ise size ihtiyacı kalmamış ve sizin gitmeyeceğinizi hissediyor biliyor, rahat istediğini yapıyor.
Acı ama gerçek.
Şimdi şöyle anlatayim.Bütün faturaları onun ödemesini istedim kabul etti.Bütün alışverişi o yapıyor.bende aldığım borçları ödüyorum.yani biraz dış sikacağim anlayacağın.ondan sonra...

Verdiğin emeğin kıymeti var, yaptigin masrafın kıymeti varda, senin kıymetin yok mu, hep bu şekilde mi yasamayi planlıyorsun,kendine hiç mi acımiyorsun...
Hayat devam ediyor...
Bir insanın kendine yaptigi kötülüğü hiç kimse ona yapamaz derler ya...bu söz sizi yansıtıyor.
Hayır biraz sabir

Merhaba kk üyeleri,
Şuan moralman iyiyim.
Eski bir yaşadığımı anlatacağım.
Eski yazdıklarımı okursaniz biraz bilgi sahibi olup yorumlarda iz sevinirim.
Şimdi konuya gelince.Eşim için tüm fedakarlıkları yaptığım kanısındayım.Ama eşim en ufak bir tartismamizda olayı ailesine özellikle kv ye yansıttı.Sonra dedim bu ne yapmaya çalişiyor.sonra inşaat halinde ev vardı orayı yaptırmaya başladık(herşeyi ben yaptırdım)burada kayinim ilgileniyor(çünkü kendisi buralı) neyse baktık ki kaynım verdiğimiz paraları üzerine kendisi ekleyerek fazladan para aldığının farkına vardık.esime dedim eşim kaynima bağırdı çağırdı neyse suç benim üstüme kaldı.Kv dediki onlar kardeş yarın sen kötü olursun dedi.Neyse bunu eşime anlattıkça eşim annesine anneside kaynima anlatmış.sucum hakkını aramak oldu.Neyse eşim benim düşmanım gibi herseyimi ifşa etmeye başladı ailesinin yanında hakaret etti.Tabi yeni doğum yapmışım.Eşimle başbaşa kalınca bunu dile getirmeye başladım niçin annenin yanında küçük düşürücü sözler söylüyorsun dedim.Bunlari kasıtlı yaptığının farkına vardım.yani bilerek yapıyor.Sonra şöyle diyim anlayın.Bosansam çocuk var.Birde maddi olarak çok masraf ettim.manevi olarakta mutlu ve huzurlu değilim.Lütfen eski konularıma bakarak yorum yapın.teşekkürler.
Eşinize direk bankamatik kartınızı verseydiniz onunla evlenseydi. Ciddi ciddi bu adamla evli kalmaya devam edecek misiniz. Adam ve ailesi hem paranızı yiyor hem de size psikolojik şiddet uyguluyor. Çocuğunuz böyle bir anneyi mi hak ediyor sizce?

Kv de ben evde yokken eşimi doldururken buldum.Sadece kapıyı açtığımda eşime şu sözü söylerken buldum kendimi

Bu işkenceyi çekmek zorunda mısın?

Back
X