Suç mu arkadaş!

azeri_gelini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
250
4
46
İstanbul
Sorun mu görürsünüz bilmem ama benim sorunum şu: Ben yeni evli ve hamileyim arkadaşlar. Bu ikinci evliliğim. İlk evliliğim 2 ay sürdü ve ayrıldık. Aradan 3 yıl geçti ve yeniden evlendim. Üniversiteden bir arkadaşım var. Taa o zamandan anlaşamadığım birisiydi. Art niyetli değil ama çok boş boğaz bi kız. Aynı şehirde yaşıyoruz. Dün mesaj attı öğrenmiş hamile olduğumu işte tebrik ederim falan dedi. Ve ardından patlattı lafı... " ayy canım bak buda diğeri gibi değil dimi, dikiş tuttur artık bak hamilesinde keşke hemen yapmasaydın bebek. Kız bak boşanırsan çocukla kimse almaz " resmen deli etti beni... Ne yani yaşadıkları benim hatam mıydı! Tamam farzedelim ki ben yaptım ama adı üstünde ben yapmışım ona ne :20: bende kibarca dedim ki canım geçmiş gitmiş bu konuları açma ben çok hassasım. vay efendim beni hiç tanımamışsından girdi de kocama sabır dileyerek son verdi mesaja...şimdi suçum ne biri söyler mi???:50:

Evet suç sizde, böyle bir insanı hayatınıza bir şekilde dahil etmiş ve sizin acılarınız hakkında uzun cümleler kurmasına müsade etmişsiniz.
Aa dediği anda ay çekmiyor, mesajım bitti, işim var vs vs deyip konuyu kapatmanız lazımdı.:1:

Son düzenleme:
Mesajı telefondan attıysa numarasını, faceden attııysa hesabını engelleyeceksin. :34: Senin de kafan rahat olacak:24::24:

Sorun mu görürsünüz bilmem ama benim sorunum şu: Ben yeni evli ve hamileyim arkadaşlar. Bu ikinci evliliğim. İlk evliliğim 2 ay sürdü ve ayrıldık. Aradan 3 yıl geçti ve yeniden evlendim. Üniversiteden bir arkadaşım var. Taa o zamandan anlaşamadığım birisiydi. Art niyetli değil ama çok boş boğaz bi kız. Aynı şehirde yaşıyoruz. Dün mesaj attı öğrenmiş hamile olduğumu işte tebrik ederim falan dedi. Ve ardından patlattı lafı... " ayy canım bak buda diğeri gibi değil dimi, dikiş tuttur artık bak hamilesinde keşke hemen yapmasaydın bebek. Kız bak boşanırsan çocukla kimse almaz " resmen deli etti beni... Ne yani yaşadıkları benim hatam mıydı! Tamam farzedelim ki ben yaptım ama adı üstünde ben yapmışım ona ne :20: bende kibarca dedim ki canım geçmiş gitmiş bu konuları açma ben çok hassasım. vay efendim beni hiç tanımamışsından girdi de kocama sabır dileyerek son verdi mesaja...şimdi suçum ne biri söyler mi???:50:

ah be güzelim : )
bi s...t..g..t diyemedin mi?
senin yepyeni bir hayatın başlamış, ne sokuyorsun geçmişten gelen safraları yaşamına?
bazı arkadaşcıklar insana yükten başka bir şey getirmez, silkelen, bebişini ve mutluluğunu düşün, geçmişin yaşadıkların vs re hiçç kimseyi ilgilendirmez, o ağzına sakız yapmışsa da balonu şişirdiğinde patlat suratına..
kıskançlık adamı çatlatır, çıkarman hayatından bir şey değiştirmez anladığım kadarı ile.
uzak dur derim canım.

Nasıl basit, seviyesiz bir insanmış...

Direk hayatınızdan çıkarmanızı umut ediyorum.

Mesajda ve samimi olmayan birinin böyle şeyler söylemesi çok saçma ama sevdiğim bir arkadaşım olsa ben de aynı tavsiyeyi verirdim.

Kendiniz diyorsunuz zaten. Boşboğaz... Öyle insanlarla muhabbet dahi açmam. Bunlar saatli bomba gibi olurlar ne zaman ne söyleyecekleri hiç belli olmaz.

Konuyla alakası yok ama aklıma geldi. Erkek kardeşimin nikahında misafirlere hoşgeldiniz derken boşboğaz bir komşumuz merak etmiş, "kaç senedir çıktığı kız bu mu?" kısaca hayır dedim. Bu cevap tatmin etmemiş olmalı ki "hee öbür kızla ayrıldı mı ki" "yok kezban yenge o duruyo onu sonra alıcaz" Kadın :53: Yahu nikahta sorulacak soru mu bu? O arada biri duysa gelinin kulağına gitse tatları kaçsa... Dii mi? Beynin ağıza hükmedememesi durumu diyorum.

boş ver arkadaşım kendin diyorsun zaten boşbogaz diye hiç kafana takma hem hamile imişsin inş sag salim kucagına alırsın bebegini sen eşinle bebeginle mutlu ol yeter bu tür insanlar senin mutlulugunu kıskanan insanlardır numarasını ve face hesabı varsa engelle gitsin

Bariz fesat! Hayatından uzak tut, mesajlarına asla cevap verme.. Ama son sözüde sen söylemişsindir umarım açıkça vursaydın yüzüne evet tanıyamamışım böyle densiz olduğunu bilseydim msjına cevap bile vermezdim diye..

Back
X