suclu hissediyorum kendimi

paris_kedisi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
40
0
16
Kayseri
iyi geceler öncelikle

ciddi bir aile problemim var ve anlatabilcegim kimsem olmadıgı için burda sizden yardım istiyorum

annem ve babam 2004 yılında ayrılmıslardı babam annemi aldattıgı için 2005 yılında tekrar barıstılar babamın işleri bu süre içerisinde baya kötü gitmişti malum karı kız peşinde koşmaktan işlerle ilgilenmedi barısmalarıyla oldugumuz sehirden baska bir sehre tasındık tabi mali kriz devam etti bu süre içerisinde babam hep düzeldim artık ailemin degerini anladım diyordu ne kadar sıkıntı ceksekte annem hiç ses cıkarmadı hatta babamın arkadasları bizim eşimiz bukadar dayanmazdı yengeye helal olsun diyordu.Bunca yıl gizliden gizliye babamı hep takip ettim güvensizlik olustugu için.İşler yavastan düzelmeye basladı mersine fabrika acıyor babam bu yüzden orda temmuzun basında bizde yanına gittik sahilde fotograf cekiyorduk babamın 2 telefonu var biri bendeydi bi baktım mesaj var askım yazıyor anlık boslukla telefonu babama verdim sonra mesaj geldi baba dedim bişey demedi askım diye birinden mesaj geldi baba dedim hayır yalan söylüyorsun bana mesaj gelmedi dedi anneme sen mi attın dedim hayır dedi orda zaten beynime şimsekler indi anneme söyledim hemen annem soruyor babama bana mesaj gelemez mi diyor o 2 günlük mersine gitmem zehir oldu bana annem soruyor bi arkadasıymıs adı askın erkek diyor sonra baska bir arkadası askın diiyormus buna dalgasına ondan öyle kayıtlıymıs yalan üstüne yalan anlıcagınız...
1 ay gecti yaklasık üniversite tercihleri geldi yanımda okucak dısarı asla göndermem diyen babam istanbula gönderiyor beni hemde annemle birlikte evi tasıyoruz o fabrikanın basında mersinde biz annemle istanbulda olcakmısız.Annem ayrılcam diyor basından atıyor bizi diyor hep kacamak cevap veriyor artık anneminde psikolojisi iyi degil seker hastası birde, beni sorarsanız ben ilk aldatmadan beri iyi degilim 12 yasımdaydım daha, napmalıyım babamı affetmem ben bir daha ama annemide üzgün görmek beni öldürüyor.Dedeme teyzeme nasıl anlatcam bunları yüzlerine bakmaya utanırım biliyorum utanması gereken babam ama adam parayı görünce değişiyor nasıl bir pervasızlık anlamıyorum birde özel üniversiteye gitcem korkuyorumda artık.. anneme söyledigim ortalıgı ayaga kaldırdıgım için suclu hissediyorum ama anneme söylemeyip buna göz yumsaydım daha agır gelirdi nolur bir akıl verin napmalıyım nasıl tepki vermeliyiim eger annemle babam arasında kalırsam gözümü kırpmadan annemi secerim

cok uzun oldu biliyorum nolur kusura bakmayın siz büyükler bu konuda daha iyi yol gösterebilir şimdiden teşekkür ederim

bi kere sakın kendini suçlu hissetme sen en doğru olanı yapmışsın. annen zaten hissetmiştir olanı biteni. istanbula gitmek sizin için daha hayırlı olur bakarsın değişik yer annene ve sana iyi gelicektir diye düşünüyorum. kafası dağılır ve kendisini toparlar. babana söylicek hiç bir lafım yok tabi. sen sadece annenin bu zor zamanlarında güler yüzünle yanında ol destek ol. annen için en güzel ilaç bu olucak bak görüceksin. birde herkesin zamana ihtiyacı var. herşey rayına oturur zamanla.

Erkekler uslanmıyolar hiç
Söylemekle iyi yapmışsın bence,anneni ayakta uyutması daha kırıcı olurdu
Annen karar verecek artık,sende annenin verdiği kararda ona destek olacaksın gibi görünüyor

annene söylemen çok doğru olmuş bilmesi çok iyi her ne kadar acı olsada annenle birlikte gidin ist.hem sen ünv. başlarsın kendini okuluna verirsin hemde annen için çok güzel değişiklik olur toplar kendini annene sıkı sıkı sarıl desteğine ihtiyacı olacak her ne kadar ben iyiyim desede içinde kopan fırtınaları görmeni istemeycektir canm yinede karar annenin elbette sana her zamankinden daha çok ihtiyacı varr

doğru olanı yapmışsın baban hiç uslanmayacak erkeklerden parayı bulunca hemen macera peşine düşüyor demek ki.aslında en doğrusu annenin ayrılması ama tabiki bunun kararını annen vermeli sen anne hep destek ol yanında ol canım

üzüldügünü biliyorum annemin ellimden gelenide yapmaya calısıyorum ama onun üzülmesi beni sinirlendiriyor babam adam değilmişki böyle birşey yapıyor tekrar...
anneminde ne karar verceginden emin degilim ama istanbula gidince dönmem bir daha diyor babamda hala 2 yıl kalır senle sonra gelir diyor.babamada kötü davranamıyorum içimden sayıp sövmek geliyor ama işte anneminde elinde meslek yok muhtacız babama her sekilde...

Son düzenleme:

annen kafasında boşasın babanı. beraber gidin. babacık size baksın ölene kadar. siz keyfinize bakın. parasını yiyin çatır çatır.

o da ne hali varsa görsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…