Suçlu olan ben miyim?

e tamam ozaman annene söyle sana bi ev tutalım yakınımdan de. sende gelir gidersin onlarda gelir gider en azından annen istediği zaman istediği misafiri evine çağırır. abin canı istediğinde gelir sen canın istediğinde gidersin annene. abinde kendi istediği gibi yalnız kalmak istiyorsa kalır. kirasına yada ev ihtiyaçlarına destek olursunuz. bence en mantıklı olan da bu. hadi annenin kendi evi olsa tamam da sonuçta kira yani ne farkeder orda yaşamak zorunda değil
Annemle aynı şehirde değiliz biz. Aramızda 1200 km mesafe var.

Yine pipi meraklısı oğullarını şımartmış tepesine çıkarmış şimdi nasıl indireceğini bilmeyen anne konusu.Elindeki evi bile satmış parasını errrrrkek evladının avucuna saymış,sıkıntı yok ilerde ona bakacak vicdanlı bir kız hep köşede bekliyor o zamana kadar şikayet eder ama oğluşlarından vazgeçmez elden ayaktan düşünce onlara kıyamaz kızından bekler......

Suç annende, bu benim evim, benim kızım ve arkadaşları gelecek sus otur demeliydi. O evde senin de abin kadar hakkın var. Ben olsam 2sini de arayıp sormazdım ne halleri varsa görsünler🙄🙄
Keşke yapabilsem bunu… Ama anneme kıyamıyorum işte. En dar en zor zamanımda imdadıma yetişti hep. Ancak adalet konusunda sıkıntılı… Ben sessiz,uyumlu oldukça alttan alması gereken taraf hep ben olmalıymışım gibi davranıyor. Abimi hep över,sırf sesi çıkmasın diye… Abim eleştiriye kapı duvardır,asla kabul etmez. Bağırır,yıkar,kırar. Ama ben öyle değilim. Sessiz sakin kalabilmenin, kalp kırmamanın kıymetini yitirmek üzereyim inan.

Yani oğlunun densizlikleri yüzünden eşinize bilenip küstü. Oģlunu savunuyor. Size yapılanlara rağmende sizin küsmenizi istemiyor. Güzelmiş.

Abilerinize de kardeşinizi niye aramıyorsunuz diye soruluyor mu?
Yoksa hep sizden mi bekleniyor huzuru korumak için idare etmek.

Anneniz biraz ektiğini bicmiyormu sizce .Misafirin misafiri olmaz yazacaktım fakat ev annenizinmis abinizde misafir .Anneniz dengeyi kuramamis .Ben olsam annemde tavır alırım madem söz hakkin yok bizi niye cagiriyorsun evin varmış gibi derim.Derim yani .Niye demiyeyim niye ben alttan alıyorum niye hep ben ince düşünüyorum.Yazarken şiştim doldum 😅 Bakin Allah rahmet eylesin kaybiniza o konu ayrı anneyi bu açıdan üzmemek ayrı yaşadığınız olay apayrı Arkadaşlarıniza mahcup olmanız önemli değilde annenizin erkek olanı böyle kollamasi tepki verilecek bir durum.Şahsen ben ilgilenmem yatırımı yada tam ilgiyi kime yapiyorsa o götürsün otele ayrıca bana sorduğu zaman da anneme fikrimi söylerim bende insanım bende ağaç kabuğundan çıkmadım ne kadar ilgi o kadar karşılık.Fikrim bu

Back
X