Suçlu olan o.ve ben bunu ödetmek istiyorum

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
mrb kzlar..
of :s
erkk arkadşım suçlu ayrıldık we hatasını gerçkten zor kabul eden biri.
we bende bu şekilde dewam edemiyeceğimizi anlattım.bunada itiraz etti.herşeye ettiği gibi,hatalı olduğundada üste çıkmayı başarıyor.kawganın hazzını bile yaşatmıyor..
we görüşmüyoruz şuan.
ama içimdekileri dökmek istiyorum
bni çok üzdü kırdı yapılmıck şeler yaptı kırdı söledi.
sizce koyucu bşr msj ı haketmiyırmu?
yoksa kendimi tutup atmamalı mıyımm? bilmiorum :s

Son düzenleme:
mrb kzlar..
of :s
erkk arkadşım suçlu ayrıldık we hatasını gerçkten zor kabul eden biri.
we bende artık onu istemediğimi söledim.
we görüşmüyoruz.
ama içimdekileri dökmek istiyorum
bni çok üzdü kırdı yapılmıck şeler yaptı kırdı söledi.
sizce koyucu bşr msj ı haketmiyırmu?
yoksa kendimi tutup atmamalı mıyımm? bilmiorum :s

deneyimlerime dayanarak söyluyorumm sessiz kalmannı tercih ederim cunku içindekileri dökmen hiçbir işe yaramıyoru ama sessiz kalırsan ona daha buyuk eziyet etmiş ve cıldırtmış olursun ama sen ıcındekileri dokmeye calıstıkcaa o dahada üste cıkıp senı dahada sinir eder sen yıpranırsın bu emin ol böyle değişmez bir kanun sessiz kalmalısın kesinliklee cunku anlamazzz emin olll

bence de sessiz kalmalısın, çünkü dönüp dolaşıp olay yine seni üzer yine seni yıpratır,bende bunu çok yaptım inada inat yaptım msjı yazıcam oturtucam dedim ama en koyucu lafları ben de söylesem yine de ben çok üzüldüm gerek uzun vadede gerek kısa vadede, o yüzden sessiz kal hem kendini boş yere yıpratma hem de yıpranmış ilişkini boşuna daha da yıpratma, inan bana sessiz kalmak herzaman senin lehine olacaktır,sinirle kalkıp zararla oturma canım

sanırm doğru sölüosunuz
bazen bir anlık öfkeyle dökmek istiyor insan içindekileri
ama iyice düşünmedende hareket etmemek lazım saolun kızlar
susucam ve hiç konuşmucamm

Turkce de w harfi varda ben mi bilmiyorum yazdiginizida anlamadim

canım ben yeternce açık yazdığımı düşünüyorum ama anlayamamışta olabilirsin tabi :s
'w' harfine gelince bu sadece alışkanlıktan ibaret,ama konu farklı bir konuydu gerçkten dağılmasa iyi olur.
bahsettiğin 'w' gibi benzeri harflerinde kullanılmasını bir başka topicde açarsn tattışabilirz.
..

sanırım sevgilini alıştırmışsın, hatayı yapıyor sen de önce terkediyor son ra da dayanamayıp içindekileri boşaltıyorsun sonra da korkarım söylediklerini yutuyorsun...

yapmaaa...tut kendini..

ammannn salla gitsin. madem haksızlıgını kabul de etmicek. haksız olanın da o oldugundan eminsin.
ne diye nefes tuketicen ki. yani laf koycanda diyelimki boyun göğe mi ericek.
bak insanlara yıllık evliliklerini allah affetsin diyip de noktalıyolar.

kendini tutmak çok zor seni anlıaybiliyorum bnde çok yaptım ama hep yıpranan bn oldum çünkü yağ gibi üste çıkmasını çok ii biliyolar oyüzden ne yap et tut kendini...kazanan sen olursun her konuda bu böledir...

bende aramazdım :delphin:
hatasını anlayıp araması gerekir, yok hatasını anlamazsa zaten ilişkinin akıbeti pek içaçıcı olmaz kaydirigubbakcemile4

bencede arama canım üstüne düşersen ne yapar eder seni haksız çıkarır özür bile diletebilir...biraz zamana bırak biraz da o düşünsün...tepkisiz kalmak iyi bir cezadır..

Boşver be canım...:teselli:
Hiç muhatap dahi olma...
hatasını anlasın,sürüne sürüne kendi gelsin...
hani bir laf var, birini seversen serbest bırak onu geri gelirse senindir,gelmezse zaten hiç senin olmamış demektir...
a.s

bence sessiz kalmalısın..seni gereçekten seviyosa seni arayacaktır ve o zaman üzüldüğünü göstererek sen de onun bu duruma üzülmesini sağlayabilirsin.

Back
X