Minicikk oglumunn sucuu nee onu anlamis degilim heryerii yaniyordurr simdii kendimdenn anliyorum heleki oo miniciikk !!Bizde teraslı bir yerde yemek yerken biber gazı kapsülü taa terasa gelmişti bir kere...çok fenaydı anlıyorum sizi...bizim tek suçumuz orada yemek yemekti o da zehir oldu.
Cokk sukur evime sag saglimm vardim!! Fakat nefessizlikten olebilirdim beni gectimm minicik bebegimin sucu neeee sizcee?Bu ülkede ölmeden evine vardığınıza şükretmeniz gerekirken halbuki(!)
Belkii sizee oyle geliyorr o zaman yorum yapmayonn bunu soylemek yerinee mesela cocuga ne yapsam iyi gelecegino soyleyebilirsiniz laf soylemek icin yer arayanlardansiniz size ordan elinizi uzatip tozu duman edin demedim degilmii?Konuyu buraya açtınız tamam
Ama derdinize derman olacak kişiler biz kadınlar değiliz
Bizde soluduk evimizde çoğu kez
Yapacak birşey var mi? -Yok
Konu yersiz,gereksiz
Çocuğu iyice citileyin gecerBelkii sizee oyle geliyorr o zaman yorum yapmayonn bunu soylemek yerinee mesela cocuga ne yapsam iyi gelecegino soyleyebilirsiniz laf soylemek icin yer arayanlardansiniz size ordan elinizi uzatip tozu duman edin demedim degilmii?
Nee kadardaa yardimci oldunuz (kostek oldunuz) sagolunn anlayisiniz icin!!!! Sizede zorla yorum yaptirmadim hosunuza gitmiyorsa yorum yapmayinn !!!alay edilecekk bir konu degill..Çocuğu iyice citileyin gecer
Tövbe yarabbim
Yetiskinler bile soluyunca etkisini zor atiyor bir bebek daha güç aticaktir
Tozu duman etmek degil
Konu basligi "bebeğim biber gazi yada gaz bombası" soludu olsaydi geçmiş olsun der geçerdik
Konu basliginizin yeri bdv degil
En yakin polis karakoluna gidin,cevabinizi verip yollarlar
Oglumaa yapsam mi ki olurmuSüt biber gazi etkisini baya azaltiyor. Bende oturdugum yerde cok etkisinde kalmistim sütle yikamistim yuzumu
Biz buyukler yapiyoruzda bebekler icin bir sey diyemicem pamugu sute batirip silerseniz rahatlayabilir isterseniz nette arastirinOglumaa yapsam mi ki olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?